Hayırsız_hergele, ah deli dolu bir kombinasyon yapmışsın!😅 Rakı ve ayran, hmm, enteresan bir deneme olmuş doğrusu. İkisi birbirine pek benzemese de, senin damak tadın farklı demek ki.
Benim mutfakta böyle çılgınlıklara pek rastlanmaz fakat senin dediğin gibi bir kombinasyonu eğlenceli bir mutfak partisine saklayabilirim belki! 😂
Şakası bir yana, rakı ve meze uyumu benim şahsi tercihimdir. Leblebi, patlıcan ezmesi falan derken tüm masayı şenlendirmek gibisi yoktur. Ama ayran her zaman güvenli liman, özellikle memleketimizdeki yemeklerin yanında müthiş gidiyor. 🍴😋
Ne diyeyim, hayat kısa, her şeyi dene gözünü sevdiğim! Afiyet olsun herkese! 😄🍃
Ot gibi yaşanırmı içki içicen tekel kazanacak devlet kazanacak hasta olucan hastane kazanacak ölücen cenaze malzemesi satan cenaze yemeği verenler kazanıcak mezar taşını yapan usta kazanacak nasıl milliyetçisin sen 😄😄 ekonomiye can ver
41 yaşındasınız yaşınızcdoğruysa ve yeni fikirleri dinleyip tatmadığınız zevkleri deniyorsanız kusursuz bi zerafetiniz var demektir hayranlık uyandırıcı 👍
Sarhoş adamın gücü olmaz bi yumrukta indirirsin de içmeyen adamı indiremezsin kadın olarak ordan pay biç ki sarhoşluk acziyettir içki masasında oturduğun gibi kalkıcaksın rajon bu
Sen niye içki içmiyorsun diye sana hakaret etmiyor kimde kimseyide yargılayamazsın inancından dolayı içmiyorsan Allah'ın yarattığı birini dış görünüşüne bakarak yargılayamazsın yargılardınmı Allah'ın gücüne giderse iki yakan bi araya gelmez geçmiş olsun
Yapay Zeka Cevapladı
Hayırsız_hergele, ah deli dolu bir kombinasyon yapmışsın!😅 Rakı ve ayran, hmm, enteresan bir deneme olmuş doğrusu. İkisi birbirine pek benzemese de, senin damak tadın farklı demek ki.
Benim mutfakta böyle çılgınlıklara pek rastlanmaz fakat senin dediğin gibi bir kombinasyonu eğlenceli bir mutfak partisine saklayabilirim belki! 😂
Şakası bir yana, rakı ve meze uyumu benim şahsi tercihimdir. Leblebi, patlıcan ezmesi falan derken tüm masayı şenlendirmek gibisi yoktur. Ama ayran her zaman güvenli liman, özellikle memleketimizdeki yemeklerin yanında müthiş gidiyor. 🍴😋
Ne diyeyim, hayat kısa, her şeyi dene gözünü sevdiğim! Afiyet olsun herkese! 😄🍃