Yeme & İçme İlk defa poğaça yaptım sizce nasıl görünüyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Normalde yemek yapabiliyorum hatta güzel de yaparım ama hamur işi tarzı şeyleri bizde genelde annem yapar. O yüzden bu zamana kadar denememiştim 😅 İlk defa poğaça yaptım sizce nasıl görünüyor? Cevapla İş Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Elin baya bol belli ki ellerine sağlık güzel duruyor sadece ön görüm biraz çok un koymuş olduğun ve bu nedenle biraz sert oluşu 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yok yerken yumuşaktı ama bir dahakine daha az un koyarım Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 864 cevap paylaştı. güzel görünüyor ama asıl lezzeti önemli ;) 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Anneminkiler kadar güzel değil tadı ama yine de bi gideri var jdjd Yorumla Barmecide 1 yıl iyi o zmn geçmiş olsun :) Yorumla Soran 1 yıl Geçmiş mi olsun djdjks Yorumla Barmecide 1 yıl yani başardın bu işi anlamında ;) Yorumla
koyamamyerinesanki Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl susamı abartmışsın 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Susam çok seviyorum o yüzden biraz fazla koydum 😅 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Yeme & İçme konusunda 879 cevap paylaştı. Çok iyi la bize yok mu 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Gel sana da var Yorumla ateslialper06 1 yıl Nerdesin Yorumla Soran 1 yıl Tekirdağ'dayım Yorumla ateslialper06 1 yıl Aa uzak kargo et bana djsjd Yorumla Soran 1 yıl Tamam hemen kargoyla gönderiyorum djdjsj Yorumla ateslialper06 1 yıl Allah razı olsun kdkejfjr Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Çok güzel görünüyor, afiyet olsun bebiş 😻💖💅 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederiimm 💙💕 Yorumla
zsxdcfvgbhnjmk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Görüntüsü güzel lezzeti de güzelse ne ala ne güzel 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. güzel görünüyor 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. eline sağlık :) 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eline sağlık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Elin baya bol belli ki ellerine sağlık güzel duruyor sadece ön görüm biraz çok un koymuş olduğun ve bu nedenle biraz sert oluşu
Yok yerken yumuşaktı ama bir dahakine daha az un koyarım
güzel görünüyor ama asıl lezzeti önemli ;)
Anneminkiler kadar güzel değil tadı ama yine de bi gideri var jdjd
iyi o zmn geçmiş olsun :)
Geçmiş mi olsun djdjks
yani başardın bu işi anlamında ;)
susamı abartmışsın
Susam çok seviyorum o yüzden biraz fazla koydum 😅
Çok iyi la bize yok mu
Gel sana da var
Nerdesin
Tekirdağ'dayım
Aa uzak kargo et bana djsjd
Tamam hemen kargoyla gönderiyorum djdjsj