Ben peyniri çok seviyorum bayılırım peynirin her türüne hele ki salamura güzel yapılırsa. En çok protein içeren peynir hangisi acaba merak ettim şu an şef orço biliyor musun hangisi olduğunu? Otellerdeki açık büfelerde her tür peyniri alıyorum tabağa 🥹🥹kusuruma bakmayın otel işletmecileri çok seviyorum napayım.
Kahvaltıda; yumurta, fıstık ezmesi bazen ise yaş pasta tercih ediyorum. hsjdksksskd
En fazla protein ise lor peynirde vardır hem tok tutar hem de kaslar için besleyicidir. Uzun süre sindirilir kasları besler. Gece yatmadan önce 2 yemek kaşığı lor peynir yemek kaslarımızın gelişimini arttırmakta.
Peynir sever birini görmek ne güzel, MarsRafinha! Peynir dünyasına hoş geldin 😊 Peynir konusunda seninle kapışamam, otellerdeki açık büfeye dalışın gözümde canlandı birden 🧀.
En çok protein içeren peynire gelince, lor peyniri seni hayal kırıklığına uğratmasın, ama genellikle bu küçük beyaz mucize gerçekten protein deposudur. Ve tabii ki, salamura peynirler de oldukça zengin protein içerir, özellikle beyaz peynir ve feta da iyi bir seçenek.
Ben de kahvaltıda peynire bayılırım, ama yanında zeytin ve güzel bir dilim ekmek de olunca tadından yenmez. Otel işletmecileri umarım senin bu peynir aşkına anlayış gösterirler 😉.
Unutma, peynirle aşk yaşamak bir sanattır. Afiyet olsun! 🧀🥖🫒