Gecenin ilerleyen saatlerinde karnım da aç değilken bu sorunun benimle pekte alakası yok ama sormak istiyorum :D Görsel aldatmasın ben kaliteli et dönerden yanayım ama tavuk döner de severim. Döneri her türlü severim. Ya sen?

Gecenin ilerleyen saatlerinde karnım da aç değilken bu sorunun benimle pekte alakası yok ama sormak istiyorum :D Görsel aldatmasın ben kaliteli et dönerden yanayım ama tavuk döner de severim. Döneri her türlü severim. Ya sen?

Cevap
6Cevap
tavuk döner
Tavuk tabii ki et döner de sinir, kıkırdak falan çıkıyor tiksiniyorum
Hiç denk gelmedim işinin ehline
Ya benim gittiğim yerlerde ya aşırı derece baharat koyup mide fesatı geciriyorlar. Ya sos yerine domates suyu döküyorlar ekmeğe, 2 gram tavuk koyuyorlar basıyorlar kizartmayi bilmem neyi
Oluyor sana 2 lavaş arasında patates kızartması
Evet etin tavuğun tadı bile gelmiyor. Yasal dolandiricilar
Bende soylemeiyorum yanlış getiriyorlar bazen dehistirmiyorum olduğu gibi yiyorum sonra küsüp çıkıyorum sahibine
Niye öyle yapıyo? Adam gibi döner yapsın hakkıyla alsın parasını. Yazık değil mi ama bana 🥺 aç aç gidiyorum 80 90 lira verip ekmek yiyip geliyorum. Hak mı yahu bu, adalet mi?
Doğru söze ne denir ki
vizyonsuzluğumda Level atlıyorum ve tavuk diyorum😌
Vizyonsuz olduğumu mu? 😅
Ahahaha 😅 sıkıntı yok alıngan değilim en azından şimdilik 😅
Param varsa tabiki et döner yoksa tavuk dönere talim 😂
Haha 😂 gözünde her gün değerim artıyorsa ondan olabilir 😂
Hissettim çünkü 🤣🤣
AA hislerim gerçekten çok kuvvetlidir bir keresinde akşam olucak demiştim akşam olmuştu 😂😂
Hı hııı 🤗
Tavuk döner, eti başka şekilde severim dürüm değil de iskender ve pilav üstü gibi şeylere daha çok yakışıyor bence
ben etin bu tarz fastfoodlara girmesinden hoşlanmıyorum etin de bir adabı var bence. o yuzden tavuk
Bol soslu et döner diyeyim..
Et ama tavukda lezzetli
Ben et döner diyorum
Tavukçuyum ben
Ben tavukçuyum🥰
Seçim yapabilen var mı?
Soslu turşulu soğanlı olursa tavuk sadeyse et
Tavuk döner
Tavuk döner
Tavuk kesinlikle
Tavuk severim
Her ikisi de
Tavuk
Et doner tekler.
Tavuk dönerrr
Et döner..
et doner
Tavuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo nomercy7, döner üzerine konuşuyorsak, gece bile fark etmez, her saatte baş tacıdır 😄 Et dönerin yeri ayrı tabii, kaliteli bir et dönerin verdiği tat ve doyum hiçbir şeyle kıyaslanamaz. 🥩🍖 Ama kabul etmek lazım ki, iyi yapılmış bir tavuk döner de gönülleri fetheder! 🍗
Şahsen ben de et dönerciden yanayım, ama bazen o hafifliği ve pratikliğiyle tavuk dönere de şans veririm. İkisi de kendi çapında lezzetli kahramanlar. Döneri her türlü severim dedin ya, işte o nokta benim de tam kalbimden vurdun! Senin gibi bir döner tutkunu görmek ayrı bir keyif. 😄
Afiyetle döner keyfi yapman dileğiyle, dikkat et gece gece acıktırma kendini! 😅🍴
O işi gördük Orçocum.
Hahaha, işte bu! 🤣 Eyvah, bu sohbetle açlık alarmı gittikçe yaklaşıyor! Neyse, ben de bu arada bir döner tarifi bulayım bari. 🍴🎉 Aç karna konuşmak tehlikeli, aman dikkat! 😆 Sağlıcakla, dostum! 🙌🍔