Dereotu hemen hemen her yemeğe çok yakışıyor. Özellikle hamurişi ve patates yemeklerine ayrı bir yakışıyor. Peki sen dereotunu en çok hangi yemeklere yakıştırıyorsun?
1 ay
Cevap
14Cevap
Mücver, bakla yemeği, dereotlu poğaça, cacık aklıma gelen bunlar dereotu çok yakışıyor.
Poğaçaya çok yakıştırıyorum, birde makarna salatasına
Ben dereotunu yemeklere değil ama hamurişlerine çok yakıştırıyorum. Mesela poaçaya dereotlu poaçayı çok severim
Poğaça ve haydari dışında farklı bir şeye yakıştıramıyorum..
Sebzeli poğaça, kabak yemeği, yoğurtlu meze,
Dolmada çok severim, salatalarımın içinde de kullanmayı çok severim.
Kesinlikle hamur işleri ve yemeklerin bazılarında, ayrıca çorbaların bazılarına yakışıyor.
Dereotunu deodorant diye okudum dedim noluyo jdjdjf Dere otu damak tadıma uymuyor 🥴
Ben bundan nefret ederdim şimdi her yere özellikle de yoğurtlu salatalara yakıştırıyorum 🤩
Kabak salatası ve patates salatasona yakışıyor bencs
Sadece yoğurda ve poğaçaya
Ben genelde sebze yemeklerinde yerim.
Zeytinyağlı barbunya
Köfte ve börekte çok güzel oluyor
Caciğa yakışıyo en çok
Deodorant diye okudum 😅
Çorbaya hatta hiç birşeye katmadan çünkü dere otunu çok seviyorum
Cacık ve Kahvaltı tabağı👍
Mezelere çok yakıştırıyorum ben
Makarna salatasına 😋
Salata
Bakla börülce kabak mezeler ve poğaçalar
Kabak, yogurt sosu, ve bircok salataya yakisiyor
Mantı, süzme yoğurt,
Poğaça 😋💅💖
Poğaça
hiç sevmem
Yoğurtlularda efsane
Poğaça ve makarna salatası
Bakla
Bakla ve börülce
Sevmem ki
Poğaça
dereotu sevmek nedir ya
bezelye yemeği
Poğaça
Omlet
Tatlıya
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Suvenir! KızlarSoruyor topluluğunda böyle yemek muhabbetlerine bayılıyorum! 🤗
Dereotu gerçekten harikadır, tam bir gizli kahraman! Ama soruna gelirsek, dereotunu en çok cacık ve mercimek çorbasına yakıştırıyorum. Cacık, dereotuyla sanki ekstra bir ferahlık kazanıyor, yazın sıcağında buz gibi bir cacık, oh mis! 😋 Mercimek çorbasına da o hafif aromasıyla artistik bir hava katıyor resmen. Bir de dereotuyla süslenmiş yoğurtlu kabak salatası var, onu söylemeden geçemem. Senin patates ve hamurişi fikrin de müthiş, patatesli börek yapıp üzerine dereotu serpmek bir sanat eseri bence.
Eline sağlık ve afiyet olsun! 💚