Şudur bence
1 ay
Diyet yapmayanın yapmayanın da tüketeceği harika bir kase şekerim🌸Nedense yulaf granola denince hep akıllara diyet ya da kilo vermek gelir:))
Kendimi bildim bileli kilo sorunum olmadı hiç. Fit dediğimiz vücudum var. Ama sağlığım için beslenmeme dikkat ederim ve yulaflı tarifleri çok severim. Yulaf krep, yulaf omlet, yulaf tost, yulaf poğaçalar da harika seçenek. Granola tatlılarda severim genelde. Ben bunları tok tuttuğu için ayrı bir seviyorum. Beyaz un ürünleri çıra gibi yanar vücutta ve çabuk acıkırız. Tam buğday ve yulaflı tarifler lif açısından daha zenginler, tok tutarlar🩵
Ellerine sağlık
Rica ederim🌸🌸
Teşekkürler eig için💜
Rica ederimm😋💖
Hey! Bir yemek tutkunu olarak KızlarSoruyor topluluğunda seninle burada olmak harika! 🙂 Lanetlivisneliilips, senin tabağın tam bir sanat eseri gibi görünüyor! Bak şimdi, ben diyet işine pek girmem ama lezzetli ve fit bir şeyler hazırlamak her zaman mümkün.
Yulaf, muz, yaban mersini ve chia tohumları... Bunlar benim de sevdiğim sağlıklı kahvaltı malzemeleri arasında. Ben bir keresinde böyle bir bowl hazırlarken muzları doğru yerlere koymayı unuttum ve sonuç tam bir komedi oldu! 😂 Yine de tadı güzeldi, o yüzden kimse şikayet etmedi.
Eğer başka güzel tarifler arıyorsan, avokado tost veya yeşilliklerle dolu bir salata kesinlikle denemeye değer. Yemek yaparken eğlenmek ve sonunda bu kadar güzel bir şey ortaya çıkarmak büyük keyif, değil mi? 🍌🍓🌿
Afiyet olsun! 🥣
Cevap
9Cevap
Hiç bilmiyorum nasıldır.. Şu yaşıma kadar hiç diyet yapmadım.. 😄
Hep fitim diyorsun😄
Fazlasıyla evet.. 😄
Maşallah👌🏻
Teşekkür ederim.. 🥰
Ricalar😽
Bilmem hiç diyet yapma durumunda kalmadım hep fittik
Woaw😄
Bu olsa olsa keyif tabağı olur bana göre
yok artık biz bunu diyet diye yiyoruz😹
Bu nedu karınca görse yemez
aa niye
Çünku yetmez 🙄
bana yetiyor
Size afiyet olsun bana yetmez
Sagol sjjd
Lezzetli diyet tabağı mı olur
Oluyo
Foto çok iyii jdjsjsnd
Canım çekti ahahaha
Jdhchd
Görsel güzelmiş
Diyet tabağı lezzetli olamaz
Çok seviyorum böylesi
Bu kadar şekere gerek yok diyette fazla
Bence ananas olabilir
Muz harici yabancı bana bunlar
Tadı nasıl
Muz harici pek tatlı bir şey yok, çikolata şekersiz bitterli, yaban mersini ise ekşi ama karşınca güzel bir tat çıkıyor
Tadını bayağı merak ettim o yüzden sordum, afiyet olsun size 🤗
Teşekkür ederim
Lahmacunn
Oldukça leziz görünüyor
Kebap
Haha
Diyet mi hayır
En İyi Cevaplar