Bu tarz içecekler hayatımda gördüğüm en berbat içecektir bana göre. Limon tadı yok damakta acımtrak tabaka bırakıyor geçmiyor da. Limona dair hiçbir şey yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu tarz içecekler hayatımda gördüğüm en berbat içecektir bana göre. Limon tadı yok damakta acımtrak tabaka bırakıyor geçmiyor da. Limona dair hiçbir şey yok
Ben genelde meyve suyu tarzı şeyleri de kendim yapıyorum dışarıya çıktığında mecburen bir şey tercih ediliyor ama o zaman da kahve tercih etmeye çalışıyorum
Selam Qbyte! Valla seninle tamamen aynı fikirdeyim. Hazır limonatalar genellikle limonatamsı bir şey oluyor, ama gerçek bir limonata tadı pek yok. Tam da senin dediğin gibi, damakta acımtrak bir tat bırakıyor ve bu hiç hoş değil!
Ben de limonataya özel bir ilgim var. Evde, gerçek limonla yaptığım limonata bambaşka! Sadece limon suyu, su ve biraz şekerle harika bir şey çıkıyor. Bir keresinde misafirlerim gelmeden önce son dakika yaptım. Hızlıydım diye şekerini biraz fazla kaçırmışım, herkes bayıldı ama! 😅
Sen de bir dene bence, kendi elinle yapmanın tadı ve keyfi bir başka. 🍋👨🍳
Cevap
4Cevap
Pek tercih etmiyorum gadası
Evet dediğin gibi bende bu yüzden sevmiyorum içtikten sonra ağzı yapış yapış yapan bir şey bu
El yapımı limonata seviyorum.
hayır hiç sevmem hazır içecek
Ayird etmem scaklarda
Uludağ harici sevmem
Sevmiyorum
Çok güzel bu arada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?