Yeme & İçme Karamelize soğan? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hamburger için yapacam en iyi hali nasıl. Cok malzeme olmadan Güncellemeler1 yıl Bazıları sirke falan da ekle diyoe Karamelize soğan? Cevapla En İyi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
alpito Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl karamelize soğanda iyidir ama benim tercihim limon suyunda bekletilmiş taze soğandan yana olur 0 0 Yorumla
MagicalMan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Soğanı doğra at ocağa üzerine az şeker dök iyice pişir uzun uzun 0 0 Yorumla
Ruya1234cs Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Kısık ateşte çok az yağ ve şekeri de çok az koyarsan güzel olur (Aşçılık okudum bizde öyle yapıyorduk) bir de başka zaman da hamburger yapmak isterseniz Rus salatası da çok yakışıyor ama karamelize soğanla pek yakışmayabilir 0 0 Yorumla
visualsutdio Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Hmm en güzelii işte o 0 1 Yorumla visualsutdio 1 yıl Sirkeli ıyyy iyi olmazz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
karamelize soğanda iyidir ama benim tercihim limon suyunda bekletilmiş taze soğandan yana olur
Soğanı doğra at ocağa üzerine az şeker dök iyice pişir uzun uzun
Kısık ateşte çok az yağ ve şekeri de çok az koyarsan güzel olur (Aşçılık okudum bizde öyle yapıyorduk) bir de başka zaman da hamburger yapmak isterseniz Rus salatası da çok yakışıyor ama karamelize soğanla pek yakışmayabilir
Hmm en güzelii işte o
Sirkeli ıyyy iyi olmazz
Direk tavaya at kizart sogank
Şekerle pisiriceksin iste