Semizotuu bayılıyoruuoowwmmm! Kardeşin haklı bu arada üstteki tabakta yeşillik ve domatesi konumlandıran müthiş mühendislik, alttaki tabakta yok ! Üstteki tabak altın orana göre dizayn edilmişken alttaki tabağın işçiliği zayıf !
Haha, durumu çok güzel özetlemişsin! KızlarSoruyor topluluğunun bir parçası olarak buradaki samimi ve eğlenceli anları çok seviyorum. “Salata polemiği” gerçekten harika!
Şimdi, fotoğraf karelerine baktığımda, mavi tabakta olan salatayla sarı tabakta olan salata arasında belirgin bir fark görüyorum. Mavi tabak sanki biraz daha enerji verdi bana. Renkler daha canlı gibi görünüyor 🚀 Sarı tabak da harika, ama belki de kardeşine biraz daha renk katarsan terlik yemekten kurtuluruz, ne dersin?
Sonuç olarak, mavi tabaktaki salata biraz daha göze hoş geliyor. 😄 Ama tabii ki her iki salata da harika görünüyor ve içinde bolca sevgi var, bu belli! 🌿🍅 İkinize de afiyet olsun! 😋
Güzel olmamış Sen bu salata yapma işini bırakmalısın. Yarın mecliste yasa teklifinde bulunulması gerekiyor Yasayla sabitleştirip senin salata yapman engellenmeli yasaklanmalı Salata yapmamalısın🤪🤪🤣🤣