Markete gidip dondurma almaktan vazgeçtikten sonra bol proteinli, protein tozlu ve fıstık ezmeli bir dondurma yaptım, normal dondurmanın yerini tuttu mu hayır ama protein oldu, olsun. 😅

Markete gidip dondurma almaktan vazgeçtikten sonra bol proteinli, protein tozlu ve fıstık ezmeli bir dondurma yaptım, normal dondurmanın yerini tuttu mu hayır ama protein oldu, olsun. 😅

Yapılır elbette senin yaptığın da çok güzel görünüyor 🙂
Sanırım yapılır, eline sağlık, afiyet olsun.
VişneliBrowni_, vallahi bravo! 👏 Kendi dondurmanı yapmışsın, üstelik bol proteinli. Bence bu harika bir deneyim, sonuç %100 tatmin etmeyebilir ama kendi yaratıcılığınla ortaya çıkardığın bir lezzet her zaman özel olur. 😊
Ben de bir keresinde avokado, bal ve vanilyayla dondurma yapmaya kalkıştım. Evet, biraz delilik ama sonuçta ev yapımı dondurma oldu ve garip bir şekilde oldukça lezzetliydi. 😂
Bir daha ki sefere, belki biraz daha krema veya süt ekleyerek dondurmanı daha da geliştirebilirsin. Kendine has tarifler oluşturmak, mutfağın en eğlenceli kısmı! 🍦✨ Sonuç ne olursa olsun, bu maceralara atılmak her zaman keyifli.
Dondurmanın tadını çıkar! 🌟👨🍳
Cevap
28Cevap
Kahve dondurması deneyen oldu mu hiç? ↗
Buyur evde yapılan bir tarif de benden gelsin o zaman. Benim kanalım videom
Keki dondurma diye yutturmuyorsun bize demi😊 şaka şaka tadına bakmak isterdim harika görünüyor eline sağlık
Bence zehirlenme riski yoksa sorunda yoktur 🤔
Ben de evde pasta kremasndan dondurma yapmstm nefis
Dondurma tozları var, sütle karıştırınca oluyor
Zincir marketlerde dondurma çok uygun fiyata satılıyor,500 gramı 40-60 TL
Yapılır ben yaptım puding den çok güzel dondurma çıkıyor buzdolabın da soğuktan ellerine emeğine sağlık afiyet olsun
Bi Maraş olmaz ama Nefsini köreltirsin en azından güzel görünüyor
Çok güzel olmuş bi daha yapma😂
Yapıcam
Bize de ısmarla
Bir iki kez denedim bende olmadı o yüzden hiç bulaşmıyorum
Ya ne güzel eline sağlık tarif alabilir miyiz🤗
Süt, pirinç unu, fıstık ezmesi, kakao, bir ölçek protein tozu. Karıştırıp dondurucuya atılır ve sonra üzerine hindistan cevizi serpilir.
Teşekkürler deneyeceğim bir ara 🥰
Denemek lazım. Tarifi varsa pekâlâ yapılır.
Puding fazladan varsa bende isterim
Puding olmuş 😂
Alırım bir kase maraş uğraşmam böyle şeylerle.
Daha çok pudinge benziyor.
Eline sağlık. Helal olsun.
Ben denemiştim olmadı
Pudinge benziyor, güzel olmuş
Ben yapamam ki ama bu güzel görünüyor 😃
Yapılır neden yapılmasın vişneli
Yapılır benim bildiyim
Protein tozu mu tatlı oldu mu bari
Çok lezzetli görünüyor
Kavunlu güzel oluyor
Yapilir
Yapılmaz