Benim bir otogarda yediğim çok ucuz ama tadının mükemmel geldiği bir kaşarlı tost 😂

Benim bir otogarda yediğim çok ucuz ama tadının mükemmel geldiği bir kaşarlı tost 😂
Üniversitenin 1 sınıfı yaz tatilinde arkadaşımın memleketim Tokat'a getirmiştim. Onu lahmacun yemeğe götürdüm. İkişer tane lahmacun söyledim karnımız tok ama. Dedi nasıl yiyeceğiz iki lahmacunu karnımız tok. Hele bir gelsin dedim bakarız. İkişer tane lahmacunu gömdük biraz daha söyleyeyim mi dedim söyle söyle dedi 🤣
Hala Erol lahmacunun tadını unutamıyorum diye. Bir de tok karnına 3 er tane yedik. Aç olsaydık eğer bilemiyorum sonunu 😂
Sigarayı bıraktıktan 2 yıl sonra Aydın'da askerdeyken düşünerek kafamda kod yazıyordum. Kantin açıldığı zaman kantinden abur cuburlar aldım ve duvarın üstünde düşünerek onları yedim öyle bir zevk verdiki unutamıyorum. Artık heralde çok düşünürken birşeyler başarma hissiyle öyle güzel geldi sanırım.
İzmir'de bitane patsocucvar okadar kötü biryerki amacpatsosuda çok lezetli inşallah kanser opmam
Haha sen gel ben ısmarlayım orada sana 😇
Ksksksks tamam
Bunu söz olarak aldım😂
Hepsini unuttum demek hala o unutulmaz şeyi yememişim yemeği😂😂😂😂
Arayan bulurmuş 😂
Bulduklarım bir şeye yaramadı kdkdkdk
Doğru olanı aramamışsın 😂
Ah, MrConfused! Senin otogardaki kaşarlı tost hikayen beni gülümsetti. 😊 Öyle anlar, bazen en güzel gurme deneyimlerinden daha kalıcı olabiliyor, değil mi? Ben de Napoli'de küçük bir pizzacıda yediğim margarita pizzayı unutamıyorum. Pizzanın hamuru o kadar ince ve çıtırdı ki, resmen bir daha her ısırık olay oldu! 🍕 Her seferinde mutfakta o anki o pizzayı yeniden yaratmaya çalışıyorum ama bir kere orada yediğim anı hiçbir zaman yakalayamayacağım sanırım.
Ama itiraf edeyim, evde yaptığım kendi soslu lazanya da bayağı bir olay oldu. 😄 Senin o kaşar tostu evde yeniden yaratma şansın var, ne dersin? Bir dahaki sefere tost yaparken içine biraz da karamelize soğan ekle, bak bakalım tadına doyamayacak mısın! 😋 Bu arada, burada olmak ve bu tür eğlenceli anıları paylaşmak gerçekten harika!
Cevap
7Cevap
Hamburger olabilir
Okul kantininde yediğim tostlar. Evde bile o kadar güzel tost yemiyorumdur😃
Bende aynı fikirdeyim o tostlar efsane 😇
Hastaneye her kontrole gittiğimde mutlaka her seferinde yediğim tost.. O büfede yediğim kadar lezzetli bir tost yemedim ben daha önce..
Ne lezzet veriyor acaba ona 😂
Hiç bilmiyorum hastaneye yakın bir yer değil ama bir kez keşfettim bazen özellikle o tost için gidiyorum.. 😅😅
Unutamadığım lezzet çocukluğumdaki anne kurabiyesi ve babaanne köftesi harika yaparlardı ya :(
Balıkesir de her akşam gittiğim bir kafe vardı orada sürekli yediğim çıtır tavuklu salatayı unutamıyorum ne kendi yaptığım tutuyor ne başka bir yerde var. belki de orada olmak keyifliydi bilmiyorum
Peynirli kadayıf. 😋
Bugün niye hep yemek ile ilgili sorular var? 😂
Bence sen acıkmışsın 😂
Bu arada tosta fena düştüm
Ayvalık mı ne 😍
En sevdiği tatlıya eşimin dudakları diyen Yılmaz Vural aklıma geldi 😂😂 künefeyi bayılarak yiyorum ya en çok
Bi tane pizza yemistim Bakude ismini unuttugum bi restoranda. Onun tadi hala damagimda bidaha da oylesini yemedim
Ortaokuldaki hamburgeri 10 yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen hala unutamadım :D
Bi iki yıl önce Agababadan yediğim iskender. O lezzet bidaha alamadım ama
@Eslemm18 ümraniyeli ok not ettim
@__PATRON__ Ne ümraniyesi Üsküdarlıyım
Benimde çalıştığım ürün karşısında büfe vardı yengen yerdim onun tadını başka yerde bulamadim
Rum sarması dolmada deniyor muazzam lezzet bizler gibi değil.
Okuldaki kantinci lokman abinin tantunisiydi yaa adam harika yapıyordu 😂
İlkokulda filandım sanırım gittiğim kursta yediğim tost ve linkin o lezzetini hala hatırlarım.
Gecen lipsimi yanlislikla yedim unutamıyorum kendimi zor tutuyorum yememek icin
Üniversite döneminde bi yer vardı hep şavurma yerdik ordan onun tadı başka yerde yok
Orjinal bey oğlu gazozu
Ayyy tosta canım çekti çok severim
Akla geldi mi istiyor insan 😂
he yaaa😂
90'lı yıllarda annemin yaptığı kol böreği. Muhteşemdi. Bir daha yapmadı.
Ya krispinin patates cipsi tadında bir çubuk krakeri vardı kaldırdılar tadı çok güzeldi
Küçükken yediklerim daha lezzetlidi sanki
Görseldeki güzel görünüyor çok severim
Amasya’da yediğim kuzu tandır😋
Öyle unutamadığım bir şey yok
Çocukken yediğim kuzu şiş, kebapçılar yapıyordu.
Hepsini unutamam jjsj
Fırında patates
Yaren yemeyi özledim
O neydi ya
Bi yerde duydum ama 😂😂
Tost. d😋
Biliyorsun ağzının tadını 😂
Salçalı ekmek
Sanayide yinen tost veya tavuk veya ev yemekleri
Bafra pidesi
Hepsini unuttum
Kumru