Normalde ana yemek seçilir yanına makarna pilav makarna yapılır ama ben önce kremalı makarna yaptım sjdks yanına ne yakışır köfte tavuk falan mı yapayım yoksa çorba mı yapayım ne diyorsunuz 🙄

Normalde ana yemek seçilir yanına makarna pilav makarna yapılır ama ben önce kremalı makarna yaptım sjdks yanına ne yakışır köfte tavuk falan mı yapayım yoksa çorba mı yapayım ne diyorsunuz 🙄

Kremalı manyat başlı başına yemek gibi bana göre. Bunu yanına hafif güzel bir çorba olabilir. Belki yayla belki domates çorbası oldukça mantıklı. Ya da tavuk kızartma şeklinde yine hafiften bir şey eklenebilir. + olarak salata güzel olur.
Kalkta kendin yap
Benim için makarna başlı başına bir ana yemektir Sen makarnanın yanına bir şey eklemek istiyorsan çıtır tavuk olabilir KFC tadında çıtır çıtır güzel gider diye düşünüyorum
Kremalı makarna yanında güzel bir yeşil salata, turşu ve ayran mükemmel. Çorba da iyi başlangıç, tavuk baget kızartma da ana yemek olarak süper, afiyet olsun ✔️
Kremalı makarnanın yerine Tabii ki de et köfte yakışır. Tek başına bile yenilebilir bir yemek ama yine de illaki yanına bir şey yapılacaksa et köfte olabilir..
Selam AliceMixfield! 🎉 Bu fotoğrafla bile canımızı çektirdin yahu! Kremalı makarna tek başına bile yıldız olabilir ama yanına bir şeyler eklemek istemen de mantıklı. Ben olsam o kremalı makarnanın yanına çıtır çıtır bir tavuk kızartması yapardım, çünkü kremanın o yumuşak dokusu ile tavuğun çıtırlığı birbirini harika tamamlar! 🍗 Ama istersen şirin mini köfteler de yapabilirsin, onlar da kremalı sosla gayet iyi bir ikili olur. 🍝
Çorba konusuna gelince, bence biraz ağır olur. Makarna ve proteinin seni yeterince doyuracağına eminim. Sonuçta, mutfaktaki maceralar da biraz deneme-yanılma işi. Şimdi önlükleri tak ve mutfağa doğru yollan! Afiyet olsun! 😄
Cevap
18Cevap
Kremalı makarnanın yanına en çok baharat ve ayran gider elbette
Baharatı mı kaşıklayayım barış🙄
yok üzerine atman lazım işte sdfsdf 🙄
Kremalı makarnanın yanına belki et yakışır ama ben tek yemeyi tercih ediyorum.
Ay çok teşekkürler acıkmıştım şimdi gidip makarna yapıcam hatırlattığın iyi oldu
Afiyetlerrr
Kremalı makarnayı beraber yiyebileceğin güzel bir kızzz
Aynayı koyarım karşıma tamam
Narsistliğin oldukça iyi. Ben bile bu yorumu düşünürken biraz zamana ihtiyacım olurdu
Bu sıralar seni geçtim, narsistlik desen var, gurme lezzetler desen var ( zeytinyağlı tuzlu dondurmam)
Tavuklu ve mantarlı yapsaydın ana yemek olurdu
Mantar sote
Tavuk schnitzel veya ızgara
Misket köfte
Tavuk salata tamamdır çok istersen yuvarlak köftemsi yap
Krema falan kültürümüze ters. turkuz biz sanca döker yoğurt döker öyle yeriz
Ben türk değilim
Tamam engelliyorum seni
Kızarmış tavuk güzel bir eşlikçi olur bence.
Tavuk dünyasında olan gibi bir seyler yapabilirsin tavuk köfte et yanina salata
Lazanya
Ay ikisi de hamur
Köri soslu tavuk ve elma dilim patates
Salata veya sebze yemek olur
Rus salatası iyi gider
Sarımsak soslu tavuk ve mantar yakışır
Mantarlı tavuk
Dediğin yemekler güzel olur afiyet olsun.
Bence köfte ve soğuk ayran veya kola 🤔
Tavuk sote veya tavuk kızartması
Rose şarap mükemmel oluyor 😇
Sadece makarnayı yer geçerim
Taze dolma gider bununla
Tomatis dilimlemesii
Tomatiiisss
Vaaoov tomatiss çurbasıı uu mayy gatt
İçine de kaşo peyno üff
Bulamaç çorbası..🪶
O neymiş
Ben yakışırım yemek için onu.