Kahve makinelerinde sütlü kahve yapılabiliyor mu yoksa sadece su ile mi oluyor internetten bakiyorum oluyor diyor youtube da bir videoya yazdım yok dendi ben şimdi böyle bir kahve makinesi almak istiyorum ama sütlü kahve yapmak istiyorum

Kahve makinelerinde sütlü kahve yapılabiliyor mu yoksa sadece su ile mi oluyor internetten bakiyorum oluyor diyor youtube da bir videoya yazdım yok dendi ben şimdi böyle bir kahve makinesi almak istiyorum ama sütlü kahve yapmak istiyorum

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet kullanıyorum gadası
Ne türünü kullanıyorsun görseldeki gibi yoksa başka mı bir de bu görseldeki gibi olanlarda süt kullanılabiliyor mu
Bu normal türk kahvesi yapıyor
O zaman benim isimi pek görmüyor bunlar peki senin önerebilecegin bir sey var mı süt kullanabilecegim
Philipsin akıllı modelleri var
Tamamdir onlara bakayim bi sagolasin
Hayır kullanmıyorum.
Markasını araştırdın mı abi? Bi marka ile modeli araştır, memnun olan var mı bi kontrol et.
Öylesine bir baktım bunu gördüm benim için öyle ahım şahım bir şeye gerek yok sütlü kahve yapacam o kadar işte öğrenmek için oraya buraya soruyorum
Bu makine sadece türk kahvesi için kullanılıyor ama sütlü kahve yapılır mı bilemicem
Ben de onu anlamadım su da sıvı sütte sıvı neden olmuyor
Süt hızlı ısınıp taşma yapabilir belki bu yüzdendir
Onu hiç düşünmemiştim olabilir
Kahve makinem var ama Türk kahvesi yapmıyor çekirdek kahve.
Ben de su degil de süt ile yapmak istiyorum kahveleri onun icin makine arıyorum çok pahali olmasın normal olsun yeter bana önerebilecegin makine var mı
Benim makine delonghi sütle çekirdek kahve ile çalışıyor. Latte makıyato, cappuccino, espresso falan yapıyo. Türk kahvesini sütle yapan makine duymadım ama su yerine süt koysan da yapar o makineler zaten.
Yok türk kahvesi degil zaten sütlü dibek kahvesi yapacagim daha cok baska tür kahveler ne varsa onlardan yapacagim aslinda olması gerekiyor sütte sıvı zaten sütün ne gibi bir zararı olabilir makineye ben anlamadim zaten ben de öyle hic duymadım ben anlamam kahvelerden zaten bir kere sütlü dibek kahvesi ictim çok begendim hep onu icerim bir kac tane daha kahve varmis onlari da denemek istiyorum harem hürrem menengiç damla sakızlı baska daha ne varsa artık ben kahveyi cok severim 3ü1 arada kahve iciyordum basit diye ama onu biraktim artik
Sen sıradan bir Türk kahve makinesi al içine süt koy yap bişey olmaz.
Haa tamam o zaman öyle yapayım yoksa ben hic alamayacam
Hayır
Hayır derken hangisine hayır makineye mi yoksa süt kullanımına mı
evet
Ne tür bir makine kullanıyorsun görseldeki gibi olanı mı yoksa başka bir sey mi bu görseldeki gibi olanlarda süt kullanılıyor mu
yok kullanılmaz bunda sut farklı benımkı de
Bu kötü olmuş o zaman tam olarak benim isimi görmüyor bu peki senin önerebilecegin bir makine var mı süt kullanabilecegim