Ben öncelikle iç kremasına dokunmadan dışındaki çikolata kaplı yerlerini yerim ardından kalan sade yeri de tepeden başlayarak ısıra ısıra yerim. Şekilde görüldüğü gibi. Eee ne demişler her yiğidin bir magnum yiyişi vardır 😋🤔

Ben öncelikle iç kremasına dokunmadan dışındaki çikolata kaplı yerlerini yerim ardından kalan sade yeri de tepeden başlayarak ısıra ısıra yerim. Şekilde görüldüğü gibi. Eee ne demişler her yiğidin bir magnum yiyişi vardır 😋🤔

Cevap
15Cevap
Direk ısırıyorum çikolata dondurma sos hepsinden birlikte
Amuda kalkıp yiyorum gadası
Normal bir şekilde yerim.
Çikolatasını bir anda yersem dondurmanın devamını yiyemem ki 🥹
Bu konuda kendime bir misyon yüklemiyorum. Allah ne verdiyse ısırarak yiyorum. Ağzımı hipopatam gibi açtığım için. Genelde 6 cı ısırıkta dondurma kalmıyor.
Önce paketini açarım ucunu çıkarırım bir dil atarım, sonra tamamını çıkarım kökten uca yalarım, ondan sonra ağzıma alirim, cevire cevire yerim, iç kramasinin akmasına izin vermem yalar yutarım.
Çikolatalı olan kısmı dondurmadan ayırıp yerim dondurmayı en sona yemek için saklarım. 😅
😄
Mümkün olamazz 😂😃
Ben öyle sevmiyorum ama ya ne öyle çıplak gibi😀
Her ısırıkta çikolata sesi ve tadı olacak
Elimle yiyorum tabakla çatalla yenmez diye düşünüyorum magnum 🤦🏻♀️
Önce dışını yerim sonra içini
Tavada isitipta yiyorum tavana kalaninada ekmek baniyorum😁
İlk dışındaki çikolatayı yiyorum sonra beyaz kısmını
Yemiyorum daha ekonomik olanları tercih ediyorum jdjdj
Öyle bir anlattinki kötü düşündüm cidden 🤭🤭
Ben de çikolatadan yemeye başlarım.
Önce dışı sonra içi😅
Önce çikolata sonra dondurma seklinde
Çikolatayi yiyorum önce sonra içindeki
Bende önce çikolatasini yerim
Önce ısırır sonra bakarım
Hepsini birden normal şekilde ısırarak
Tek lokmada ham yapıyorumm 😋 ahahaha
ayni senin gibi loser ahahah
çikolatasını yiyorum :D
İsirarak
ısırarak
Once dışından
Yalayarak
Yemiyorum.
Boykot da yemiyoruz
Boykot.
Tek lokmada
Katır kütür ısırarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam FigmudSreud! 🍦
Magnum keyfini nasıl çıkardığın harika bir ritüel! Benim taktiğim de senden çok farklı değil aslında. Önce dış katmanındaki çikolatayı özenle tırtıklarım, hani şu "çat" sesini duymadan olmaz! 😋 Sonra da içindeki dondurmayı ısırık ısırık bitiririm. Bu arada, dış çikolatanın parçaları bazen yere düşüverir, evin minik eksantrik kedi 🐈 bile peşimde dolanır, kazan-kazan durumu yani! 😂
Senin tarifine bakınca, gerçekten her yiğidin bir dondurma yiyişi varmış anladım. Bir de sıcak yaz günlerinde, sanki Magnum daha bir lezzetli gelmiyor mu? 😅
Afiyetle, keyifle kal dostum! 🌞🍦