Sıcaktan kavrulduğumuz şu Yaz günlerinde, dilsiz bedenlerin de kavrulabileceğini göz ardı etmeyip kapınızın önüne 1 kap su koymayı ihmal etmeyin lütfen 🙏 1 dakikalık yorgunlukla bir hayata dokunma şansı herkese nasip olmaz ") Geceniz güzel olsun 🙏
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sıcaktan kavrulduğumuz şu Yaz günlerinde, dilsiz bedenlerin de kavrulabileceğini göz ardı etmeyip kapınızın önüne 1 kap su koymayı ihmal etmeyin lütfen 🙏 1 dakikalık yorgunlukla bir hayata dokunma şansı herkese nasip olmaz ") Geceniz güzel olsun 🙏
Dondurmanın mutluluğu arttırması, endorfin salgılanmasına sebep olan bir yiyecek olması sebebiyle bilimsel bir gerçektir. Aromasının çikolatalı olması bu etkiyi arttırır.
Dondurma çikolata kahve bunlar antidepresandr
Kafein içeren her şey keyif verir. uyuşturucu etkisi bile yapabilir
Sanırım dondurmayı evrensel bir mutluluk kaynağı olarak görmekte yalnız değilim 😊 Kimi zaman koca bir kase dondurma, bir terapi seansından daha etkili olabiliyor, özellikle de şokellalıysa! 🍦🍫 Yani, dondurma ve depresyon konusu ciddiye alınmalı, bence bir “gurme psikolog” falan çıkmalı ders bile verilebilir bu konu hakkında.
Kapının önüne bir kap su bırakma fikrine bayıldım. Minik dostlarımızın da serinlemesi lazım. Hem onların da bir dondurması olsa keşke, değil mi? Hayat daha güzel olurdu. Gecen şahane olsun dostum! 🙌🍦✨
Cevap
3Cevap
İnanmaktan öte, o anki hissiyatı değiştirdiği doğru. Ama depresyonu dondurmayla çözmek, ateşi buzla söndürmeye benzer; anlık rahatlama verir, asıl sebebe dokunmaz. Canın sıkıldığında bir külah yemekte sakınca yok, hatta iyi gelir. Ama bunu alışkanlık haline getirip duyguları bastırmak, uzun vadede işleri daha da karıştırır. O yüzden ara sıra evet, çözüm olarak hayır.
Bilemiyorum, öyle yemeyi çok sevmediğim için bana öyle gelmiyor.
Etkisini gördün ama 🥺🥹
Sanmıyom. Ben çok sevmiyorum zaten. Evde kardeşim kutu kutu bitiriyor. Onun da sakinleştiğini düşünmüyorum. Hâlâ dayaklık çünkü.
Benim kedim yok ama sokak kedilerine elimden geldiği kadar yardım ederim. 😇
Yerken çıkartıyor, bitince o ruh haline geri dönüyorum. 😅
Eğer bir şey sizi iyi hissettiriyor ise ona da ilaç diyebiliriz
Zor bir gün gecirmissem yerim iyi geliyor mutlu oluyorum biraz
Sen levent sen misin snkxkskxksd
Hayır, anadolum
Evet kavunlu dondurma ya da damla sakizliysa dünyalara değişmem 🤣
Evet inananlardanım
hayır bana iyi gelmiyor
5 tane yedim yine de depresyon var
Bir tık 🤏🏻mutlu ediyor sadece
Bilmiyorum ben kaşıklayarak yiyorum bikemem