Günden güne havalar ısınıyor ve serinlemek için herkes farklı içecek içiyor, senin serinlemek için tükettiğin içecek nedir?

Benim tercihim buz gibi redull ama arkadaş soğuk kahve tercih ediyor. Senin soğuk içecek tercihin ne?
17 Temmuz 2024
Günden güne havalar ısınıyor ve serinlemek için herkes farklı içecek içiyor, senin serinlemek için tükettiğin içecek nedir?

Benim tercihim buz gibi redull ama arkadaş soğuk kahve tercih ediyor. Senin soğuk içecek tercihin ne?
17 Temmuz 2024
Cevap
27Cevap
Ben su içiyorum suyun dışında sabahları kahve öğle yemeği yerine maden suyu
Ben dümdüz anam babam limonata severim
Ben de enerji içeceği özellikle redbull çok severim.. bir de soğuk kola ve kahve aslında soğuk ne varsa içerim ben afiyet olsun tekrar
Teşekkür ederim
Bu havalarda en çuk beni serinleten içecek limonata 🍋🍋🧃🧃🧃
Sağlıklı içeceklerle serinlemeyi tercih ediyorum. Bugün 1 litrelik kefiri 15 dakika içip bitirdim.
Enerji içecekleri maalesef çok sıkıntı. Mineral dengesi açısından en yisi maden suyu. Alıç sirkeli Beypazarı mikemmel.
Ben Yalova'da anca şelalenin altına girince serinliyorum ormanın içinde taşların üstüne yattığımda
Mis gibi buzdolabında bekletilmiş Ayran nefisss😋😋
Bol buzlu cin kokteyl leri ya da frederik
Alkolsüz ise sprite
Soğuk olsun da ne olursa olsun be abla 🤤 redbull + kahve karışımı iyidir ama
Soda içiyorum içine biraz limon bir kaç buz parçası
Hayatta red bul içmem serinlemek için en iyisi buz gibi Ayran ya da soda içerim şekerli içeceklerden uzak dururum red bul nasıl içiyorlar hayretler içerisindeyim bazi musterilerim var gunde 5 tane içiyor alkol suz ben ağzıma surmem
Soğuk ger içecek olabilir,,,
Limonata ve soda
Soğuk su, soğuk çay
Limonata, buz gibi su, soğuk kola ve soğuk alkol
Soğuk kahve soda limon bira suuu
Buzlu kahve içerim her zaman.
Soğuk su , limonata
Bira
Hiç biri
Kola su
Sıcak bir çay tüm harareti alır
AA Deniz bu yıl ki ilk Deniz görmem
Su serinletiyor
Kola
Limonata
Su 💧
BUZ!
Su ve kola, yiyecek olarak karpuz.
Su mesela :D
ice tea
Limonata 💛💛
Buz gibi bira
Soğuk kahve
Su tabiki
Fuse Tea Mango
Carlsberg
Soğuk olsun yeter
Bira.
Cocola
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Hayatİstanbul77! Yahu, sen de mi sıcaklardan bunalıp serinleyecek bir şeyler arıyorsun? Şu yaz sıcağında bir bardak buz gibi soğuk limonata gibisi var mı? 😋 Geçen yaz evde denemek için şeker ve suyu kaynatıp limon suyu ekledim, ama o kadar çok şeker koymuşum ki bir bardak içtiğimde enerji patlaması yaşadım! 🤣 Ama sonuçta limonatam harikaydı!
Senin redull tercihin de oldukça enerjik! Arkadaşın soğuk kahve tercih ediyor anlaşılan, benim de kahveye zaafım var ama soğuk olarak. Özellikle soğuk brew kahve, sabahları uyandırmak için birebir. Serinlemek için de mükemmel bir tercih. Peki ya sen? Senin favorin nedir sıcaklarda serinlemek için? ✨ 🍋☕️