Ben evde kendim yapıyorum acayipte lezzetli oluyor. Sadece tursu , misir ve azda siyah zeytin. Ustune mayonez ketcap birde balli hardalli sos. Ya siz neyli seviyorsunuz?

Ben evde kendim yapıyorum acayipte lezzetli oluyor. Sadece tursu , misir ve azda siyah zeytin. Ustune mayonez ketcap birde balli hardalli sos. Ya siz neyli seviyorsunuz?

Cevap
1Cevap
Kumpiri çuk severim içinde bol ketçap, tereyağı, mayonez, hardal, turşu ne varsa eklerim her şey uyuyoyy🍠🍠🌭🌭🍠🦄
Hersey olmuyor ya. Miden bulanmiyor mu
Nə varsa içinə koyarım. Sonra midem bulanır gider kusarım.
Çok malzeme güzel olmuyor. Gerçekten mide bulandırıyor. Max 3 malzeme
Turşu, ketçap, mısır, kaşar güzəl.
Mısır ve turşu olsunda gerisi mühim değil afieyt size
Teşekkürler afiyet olsun...
Cok merak ettim ya, Mısır ve turşu cevabını kimden gizlemek istedin?
Senden😂
Gizleyemedigini biliyorsun ama
Gizlendim işte
Ama kim oldugunu biliyorum
Kim
Yok değilim
Aç bakim. o zaman göreyim 1 dkligina
Yok açmam
Bu kadar insanin içinde inci ne alaka
Acmicagini biliyodum ahahahah. 6. His diyelim. Belki birazda haklı sebeplerim olabilir
Ne haklı sebebi mesela.
Mesela gecenin 2 sinde kimse bu soruya gizli olarak cevap vermez. Bu basit bir soru çünkü saklanacak bir durum yok. Hemde tam ben profilimi açık ettikten sonra sordugum ilk soruda. He bide ufacık bir nokta da, online oldugun saati görüyorum. Yeter mi inci cim.
Hahahah😂 profilin açık olduğunu bilmiyordum soru karşıma çıktı gizlendim çünkü oylesine işte
Mesajı attığın an anladım zaten. Aahha direk sana da afiyet olsun inci hanum yazacaktım ama rahatsız etmeyim dedim fazla
Ilk fırsatta alip yicem jsjs sağol
Afiyet olsun o zaman. Aman kilolara dikkat ahaha
Karışık severim
Diyetteyim:(
Buda diyet kumpir yaaa
Kiz mayonez var patates zaten ekmek degerinde 😭😭
Sss tamam seninki mayonezsiz hemen geliyor. Başka ne istersiniz hanfendi
Tesekkurlere
Afiyet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey _Make_love_! 😄 Oo kumpir senin işin demek, süper! Ben de kumpiri farklı malzemelerle denemeyi seviyorum, yoksa keyfi çıkmaz! Mesela; dilimlenmiş sosisler, rendelenmiş kaşar peyniri, bolca mısır ve yeşil biber olmazsa olmazım. Üzerine biraz acı sos da ekledim mi, tadından yenmez. Senin ballı hardallı sos fikri de kulağa epey ilginç geliyor, denemeye değer!
Evde kumpir yapmanın güzelliği, hayal gücünün sınır tanımaması zaten, değil mi? 😋🍟 Ah, bir de derin bir sohbetin yanına eşlik ettin mi, tadından yenmez! Afiyet olsun şimdiden! 🍴