Güncellemeler
1 yıl
Lütfen yardım edin yemin ederim oturup burada mısırlar bakarak agliyacam bu nasil imkansız ask ya resmen bakisiyorum ama elime alamıyorum off
Mısır patlatacaktım bitirdim ama tencerenin kapağı sıkıştı açılmıyor soğuk bez koydum buz koydum sıvı yağ döktüm açılmıyor yazık bana ne zaman mısır yiye bileceğim bennn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bıçağın ucunu tencere kapağının arasına koy ve azcık içimdeki havayı al. Sonra açabilirsin
Açılmıyo ki olmuyor bicakta girmiyorr beş saatdir kaldı boyle
Ucu ince olanı seç
Zaten en ince bicagimla yaptim olmuyor tencereyi ters çevirip salliyom yine bir şey olmuyo
Tencerenin fotosunu atsana bi
Foto nasil atılır bilmiyorum.. ama gri büyük tencere bir de cam kapagi var
Hızlıresim sitesinden
Kenarından bıçakla havasını al öyle aç ama dikkat et yüzüne fırlamasin
Yapamıyorum olmuyor çok sert sanki kapagi tencereye yapistirmislar
Bumu derdın şimdi
Evet nolur bir öneri falan yok mu annenize sorsanız nolur ya valla açılmıyor beş saatdir tencere kapagini açmaya çalışmaktan kas yaptim
Kır parçala tencereyi
Kırılmıyo kii
Güçlü biri olsa kırmıştı gücünüz yetmiyor demekki at çöpe tencereyle beraber uğraşma boş ver
Tencereyi nasil kirsin bir insan hulk falan miyim ben dana kadar nasil kirayim ben onu ne kadar güçlü olsam da yapamam hem içinde mısır var nasil atayım ༎ຶ‿༎ຶ
5 saattir açılmıyor diyorsun napacaksın başına mı bekleyeceksin
Yani birden açılır belki başka yolu vardır belki hic mi yok daha çok beklesem olmaz mı
Levyeyle aç
Yok kii
Aç kaldın
Hayirr başka açılmıyo valla ters çevirdim itekledim buz koydum yağ döktüm açılmıyor ben napam bunu
Keserle zorlw
Zorluyom ya olmuyo thorun cekici mübarek
Çok zorlama fıtık olursun fjf
Daha çok tencereyi acamazsan fıtık olacam acsam bir sorun olmayacak
Büyü mü yaptın
Harbi mi ola bilir mi ki biri bana büyü yapmış mıdır ama günah niye yapsınlar ya
Bilemiyorum. Yaş kaç
Başka bir yol yok mu acilmiyo
Yok
༎ຶ‿༎ຶ