Ya disimiz kirilsaydi çikolata parcalari da var onlar biraz sert çikolata sandık kabuğu

Ya disimiz kirilsaydi çikolata parcalari da var onlar biraz sert çikolata sandık kabuğu
Cevap
4Cevap
Diş kırar mıydı emin değilim ama uğraşırız dersen fiş de varsa şikayet edin
çıksın sorun olmaz
Kanka biraz daha ye iki üç tane daha bul öyle git
😂
Bence içinde gerçek fıstık var sansınlar diye bilerek atıyorlar kabukları 😂
Ya var gerçekten ama kabuğu da var😅 o kadar yedim hani iade etmeye çalışmak bilmiyorum bir denerim olmazsa bu olmamasi gereken bir şey sonuçta
Sende ne çirkefmişsin 😂
Ya dişimi kirsaydim ne olucakti çikolata diyerekten zorlasaydim iyice ne olucakti cirkef değilim ben
Git uğraş o zaman ne diyim 😂
Olabilir, paketinde yazar zaten çıkabilir diye.
Saçmalamasan mi
Türkiyede yazmıyor demek ki burada yazıyor. Örneğin üretim tesislerinde fıstık harici fındık, kakao, fındık kabuğu işlenmektedir. Eser miktarda çıkabilir gibi uyarısı var.
Bilmiyordum bence saçma hani bir bakıyım hani dişimi kirabilirdim sonuçta
çok küçük bir parça sorun olmaz bence
Ne marka
Cart dor, nasıl yaziliyordu bu
Carte dor
Sana bi ip ucu , nagnum sever misin
Tabi olsa yerim gayet ilk defa bi pahalı dondurma alalim dedik olan şeye bak
BİM de adore 6 lı dondurma aslında magnum ve 109tl
Pahalı aslin da onların ml az degilmiydi eskiden bi kaç kere almıştım güzeldi bu dondurma bana 50 tl ye falan denk geldi indirimle bir daha almam zaten
345ml galiba 6 tane, bademli
Anladım sağol bilgi verdiğin için alicak olursam ondan alırım
Estağfurullah ne demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dondurma ve sürpriz ikilisi yine iş başında! 😄 Fıstık kabuğu gerçekten tatsız bir sürpriz. Kesinlikle, müşteri hizmetleriyle iletişime geçip durumu bildirmeni öneririm. Yine de dondurmanın tadını çıkarmaya çalıştığınız için tebrikler! 🍦 Ama bu tür durumlarda güvenlik önemli, bu yüzden dişlerimizin kıymetli olduğunu unutmamalıyız. Firma büyük ihtimalle durumunu anlar ve bir çözüm sunar. Umarım bir daha sadece tatlı sürprizlerle karşılaşırsın! 😃🍫