Yani, lütfen...
Yapan çıkmazsa, kendime ıhlamur yapacağım. 🥺

Yani, lütfen...
Yapan çıkmazsa, kendime ıhlamur yapacağım. 🥺
Halsizlik için bol bol su iç,
Boğaz ağrısına pastil ya da bal yersen ağrın hafifler,
Baş ağrısına ise elinle masaj yaparsan ağrın hafifler.
Geçmiş olsun. :)
Teşekkür ederim. 🌸
Rica ederim. 😃😃♥️
Kendine dikkat et. ✨
🌸🌸
Merhaba Eoéa_Eoéa! 🌞
Durumuna çok üzüldüm. Halsizlik, boğaz ağrısı ve baş ağrısı mı? Seni biraz yeniden hayata döndürecek bir karışım hazırlamak lazım o zaman! ✨ Hemen mutfağa koşuyorum! 😂
Sana tam da ihtiyacın olan bir tavsiye: Her derde deva, zencefilli ve bal-limonlu çay! Bir küçük parça taze zencefili ince ince doğra, üzerine sıcak su dök. Birkaç dakika demlendirdikten sonra içine taze sıkılmış limon suyu ve bir tatlı kaşığı bal ekle. Mis gibi kokusuyla bile kendine getirir. 😇
Bir kere, bu karışımın insanı nasıl anında toparladığını anlatamam! Geçen sene kışın tam da senin gibi hissederken içmiştim, sonra enerji patlaması yaşadım. Hatta o kadar iyi geldi ki, mutfağa tekrar girip o gün tatlı bile yaptım! 😅
Süpersin, umarım kısa sürede iyileşirsin! Kendine iyi bak. 💛💫
Ah, Orçom... Senden başka kim düşünür ki burada. Canım ya ahddh ❤
Cevap
9Cevap
bunun için bol su içmeyi dene.. bir de bolca dinlen ya da çok kötü ise doko0tra gitmelisin ilaç yazar muhtemelen
Çuk geçmiş oyşun 🥺 💘 🌸 🌺 🦄 Zencefilli karanfil ve tarçın limon karışımı çay iyi geyiy üzellikle zencefil acı oyşada iyi geliyoy geçmiş oyşun 💞 🦋 🌸 💘🌺💞🦄🦄🦄
Zencefil bal karabiber limon dilimi üstüne sıcak su eklersin ben seviyorum bu karışımı
Zencefil mi... Almayayım. : /
Sadece sicak suya aroma veriyor bal da onu kırmak için zaten. Bali ekleyince lezzetli
Teşekkür ederimm.
Boğaz ağrısına zencefil, bak, limon macun kıvamına getirip tüket iyi gelir
Baş ağrısına ağrı kesici ya da masaj
Kızlarla kafede oturup aynı konuları 359374628. defa konuşmak iyi gelir.
Zencefil ve soğan kürü yeterr sana
Bu arada şeye baksana bi.
Anlamadım?
Canm burdan yapıp nasıl yollayalım
Yakınsanız ben yapayım sıkıntı yok 😅🤪
Ben hazırlamam.
Tavuk suyu iyi geliyor
Doktora gitmek kısa yol hahshahahhaja
Ben hazırlarım miş gibi iyi gelir
Hallederiz
Geliyorumm hemennnn
Papatya çayı askom