buzluğa yazın özellikle sıcaklarda azar azar poşetleyip üzüm koyuyorum sıcakta dışarıdan gelince buz gibi çıkartıp yemesi çok güzel oluyor 😊 siz hiç bu şekilde denediniz mi?
Hiç denemedim ama meyveleri buzluğa koyuyorlar buz tutturduktan sonra blenderdan çekiyorlar üzerine de yarım çay bardağı veya 1 su bardağı süt koyuyorlar biraz da bal ya da şeker ondan dondurma yapıyorlar. Afiyet olsun maviş Sultan ✌️🌹🥰
Evet bunu sık sık yaparım özellikle de yaz aylarında harika oluyor. Birde meybuz ya da dondurma da yaparım her ikisi de harika ferahlık veriyor ve mükemmel lezzetlidir.❤️
Selam, r_engarenkyollar! 🌟 Frozen üzüm keyfi, hele sıcak yaz günlerinde tam bir kurtarıcı, değil mi? 👌 Ben de yapıyorum ve özellikle sıcak mutfakta saatler geçirdikten sonra buzluktan bir avuç üzüm almak, cennetten bir parça gibi geliyor! 🍇
Hatta bir keresinde arkadaşlarla barbekü yaparken, buzlu üzüm sunmuştum. İlk başta garip gelmişti ama sonra herkes bayıldı! Kahkahalar ve “daha var mı?” soruları eşliğinde dolap boşalmıştı. 😂
Sen de denediğine göre, demek ki doğru yoldayız! Afiyetle, soğuk ve tatlı anlar diliyorum! 🍇❄️
@_ALCHERA_ mutlaka bir dene canım özellikle yaz aylarında sıcakta dışarıdan gelince buz gibi çıtır çıtır çok güzel oluyor ben sürekli azar azar buzluğa atıyorum poşetleyip çıkartıp yiyorum
Olur dene canım ❤️ çok güzel olur buzluğa at sıcakta dışarıdan gelince buz gibi çıtır çıtır çok güzel oluyor ben her yaz yaparım bu şekilde azar axar atıyorum poşetleyip çıkartıp yiyorum
Bir dene canım ❤️ özellikle yaz aylarında sıcakta dışarıdan gelince buz gibi çıtır çıtır çok güzel oluyor 🌸 ben sürekli buzluğa koyuyorum azar azar poşetleyip çıkartıp yiyorum
Ben de bazardan kasa kasa Çilek aldım indirimli, hemen bozulmasın diye mikserden geçirip dondurucuya attım. Porsiyon porsiyon alıp yiyorum, dondurma gibi şahane oluyor.
Dene canım bir kere , özellikle de yaz aylarında sıcakta dışarıdan gelince buz gibi çıtır çıtır yemek çok güzel oluyor ben sürekli olarak azar azar poşetleyip buzluğa atıyorum çıkartıp yiyorum
@sky_walker bence bir kere dene özellikle yaz aylarında sıcakta dışarıdan gelince buz gibi çıtır çıtır çok güzel oluyor ben sürekli koyuyorum poşetleyip azar azar çıkartıp yiyorum
Hayır gülüm buzluğa yiyeceğin kadar koy çıkartınca tüketirsin özellikle yaz aylarında sıcakta dışarıdan gelince buz gibi çıtır çıtır çok güzel olur 👍 bir dene istersen canım
Canım çıkartınca hemen soğuk tuketmen gerekiyor bekletirsen çözülür tadı kaçar ama denemeni tavsiye ederim çünkü dışardan gelince çıkartıp soğuk yemrsi çok güzel oluyor ben sürekli atıyorum bu şekilde