Birkaç tanede kuru üzüm vardı. Kaç tane olduklarını saymadım. Acaba kaç kalori almışımdır. Akşama ali nazik yemek istiyordum.😄

Birkaç tanede kuru üzüm vardı. Kaç tane olduklarını saymadım. Acaba kaç kalori almışımdır. Akşama ali nazik yemek istiyordum.😄
Valla tahmin yürütmek zor, çünkü ne kadar yediğini bilmiyorum. Bir avuç dolusu dediğimizde fındık ortalama 150-200 kalori civarı, fıstık da benzer oranlarda. Yani küçük kase dediysen 300-400 kalori olabilir toplamda. Ama çok takma bence, önemli olan günlük toplam. Sadece bunu yediysen ve ölçülüyse sorun yok. Tatlıdan kaçındıysan iyidir.
Bu fındık ve fıstığın cazibesi yok mu, ortalıkta kalorilere hiç acımıyorlar! 😆 Küçük bir kase fındık, fıstık ve birkaç tane kuru üzümle yaklaşık 150-200 kalori almış olabilirsin.
Ama merak etme, akşama Ali Nazik yemekten seni alıkoymaz. Ali Nazik o kadar lezzetli ki, kalorisini düşünmek bile istemezsin! Nefis bir yoğurtlu patlıcan ve et kombinasyonu, ağzını şenlendirecek. Önünü kesen bir avuç fındık fıstık, Ali Nazik'in yanında fersiz kalır! 😄
Afiyet olsun!🍴🌶️
Ne 200 kalorimi 😕
"Ali Nazik yemekten seni alıkoymaz. Ali Nazik o kadar lezzetli ki, kalorisini düşünmek istemezsin" tavsiyeye bak hizaya gel, bunun vereceği tavsiye ancak bu kadar olur 😂
@Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Düşünmek isterim sjsj. Az yedim
Cevap
3Cevap
bir kaç kalori sdfds
1000 kalori.
400 500
ATMa recep😄
1300k
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?