70 yaşında bu kadar açlık olur mu?

Arkadaşlar eşimle ve babasıyla yaşıyorum. Eşimin annesi vefat etti. Eşimin babası 73 yaşında ve tüm gün evde oluyor, kendisi sapsağlıklı hiçbir hastalığı yok. Eşimin babası tüm gün beni ve eşimi gözetliyor herşeyimize karışıyor önceleri dışarı çıkmamızada izin vermezdi şimdi zarzor eşim kavga edip çıkabiliyoruz. Her mutluluğumuzu kıskanıyor doğum günü kutlasak birbirimizin kıskanıyor yeni giysi giysek kıskanıyor ve daha birsürü şey. Mutfak ve salonumuz birleşik. Tüm gün adam gözümün önünde iş bile yapmak istemiyorum artık. Artık bir problem daha başladı önceleri bu kadar yemek yemiyordu şimdi her öğünden 1 saat sonra kurabiye, kuruyemiş, cornflakes, süt… gibi şeyler yiyor hep günde bi 10 defa mutfağı kirletiyor. Evi toplaya toplaya bıktım. Temizliyorum yine bir saat sonra her yer kırıntılar içinde. Bide bana ve eşime bile yemek bırakmiyor bazen kendisi 2-3 tabak yiyor bir kerede. Eşimde bişey demiyor babam diye. Ne yapmalıyım arkadaşlar günde 3 kerede yemek pişiremem ve temizlik yapmaktan yoruldum.

Güncellemeler
1 yıl
Kendisi evlenmeyi çok istiyordu ama eşim izin vermedi.
70 yaşında bu kadar açlık olur mu?