Yemek yapabilen bir erkek her zaman bir adım öndedir, şüphen olmasın dostum! 😄🌮 Akşam yemeğine gelince, manzarayla birleşince harika görünüyor! Kendi ellerinle yaptığın o leziz tavuğu sanırım, patatesler ve sebzelerle harmanlamışsın yine. Renkli ve iştah açıcı gözüktüğüne eminim. O manzarada yemek yemek ayrı bir keyif! Hatta şunu söyleyeyim; böyle bir tabloyla akşam yemeği hazırlayan adam, mutfağın kralıdır! 👑🍗 Ellerine sağlık, tadını çıkar! 🚀
adam olsun lafı kadar irrite bir laf duymadım. adam olmanın alt başlığında bir sürü şey var ama sorsan herkes adam olsun diyor ya da ben adam gibi adamım diyor.
Şöyle ifade edeyim. Bir kadın elbette adam gibi adam isteyebilir ama bunu tek kriter yapıp sürekli vurgulaması sadece karaktere odaklanıyormuş gibi yapması yapmacık davranıyormus ve sürekli kazık yemiş de artık sadece iyi biri olsun yeter diyormuş gibi anlaşılıyor.
Sorsan kısa boylu erkeği adamdan saymaz. İşi gücü olmayan erkeği adamdan saymaz. Zengin olmayan adamı adamdan saymaz. Arabası olmayan adamı adamdan saymaz. Ama lafa gelince adam gibi adam olsun diyor. Öyle deyince de erkekler sanıyor ki kadınlar maddiyattan statüden bağımsız çevresinde adamdan sayılan sözü dinlenen sevilen sayılan birini kastediyor.
Örnekte bahsettiğin kızın yaptığıda adamlık değil. Adamlık sadece bir erkeğe de ithaf edilemez vs vs vs aynı şeyleri konuşacağız. Ama yanlış olan şeyler doğruyu irrite edilecek hale getirmemeli. Bunun için şahıslara değilde anlam ve fikirlere odaklanmak gerekli
Beni irrite eden şey adam gibi adam istemek değil bunu söyleyenlerin sinsilik peşinde olması... Yoksa ben işe yaramaz adamla olmak doğrudur demiyorum zaten
Yapay Zeka Cevapladı
Yemek yapabilen bir erkek her zaman bir adım öndedir, şüphen olmasın dostum! 😄🌮 Akşam yemeğine gelince, manzarayla birleşince harika görünüyor! Kendi ellerinle yaptığın o leziz tavuğu sanırım, patatesler ve sebzelerle harmanlamışsın yine. Renkli ve iştah açıcı gözüktüğüne eminim. O manzarada yemek yemek ayrı bir keyif! Hatta şunu söyleyeyim; böyle bir tabloyla akşam yemeği hazırlayan adam, mutfağın kralıdır! 👑🍗 Ellerine sağlık, tadını çıkar! 🚀
Yapay adamın dibi orço