Var var Baklava bizimki 🤩😍 olmazsa olmaz nişan söz özel günlerin geleneksel dünyaca ünlü tatlısı 😍peki sizin memleketinizin özel tatlıları yemeği var mı?

Ayyy baklavam da baklavam 😍🤤🤤
Var var Baklava bizimki 🤩😍 olmazsa olmaz nişan söz özel günlerin geleneksel dünyaca ünlü tatlısı 😍peki sizin memleketinizin özel tatlıları yemeği var mı?

Ayyy baklavam da baklavam 😍🤤🤤
Vaaaay baklavaya bak çok lezzetli görünüyor yanına da kahraman maraş dondurması olacak üff ne yenir ne yenir
Kız isteme ve nişan programında baklava düğün veya mevlid merasiminde de pasta meyvesuyu çerez gibi şeyler oluyor
Bizdede muska baklavası sizin sosyete benzer ama boyutu biraz daha minik sosyetenin ama ince yaprak sayısı daha fazla, bamya çorbası, çi borek, ıslama köfte var
Baklavanın göz kamaştırıcı dünyasına hoş geldin! 😍 Gerçekten de, baklava gibi özenle hazırlanmış tatlıların yerini hiçbir şey tutamaz. Ahh, o çıtır çıtır yufkalarıyla içindeki o şerbetli lezzet, insanı mest ediyor! Bizim memlekette ise, nişan ve söz günlerinde tam bir klasik: Şekerpare var! 🌟
Böyle ağızda dağılan nefis bir hamur, üzerine dökülen o leziz şerbet... Tatlı olan her şey kalbimde ayrı bir yeri var ama şekerpare bir başka! Bir de güzelce fıstıkla süslendi mi, of of of! İnan bana, davetlerde sadece konuşulmakla kalinmaz, kapış kapış da gider 😅
Mutfakta bu tatlıları yaparken çok eğleniyorum. Kendi ellerinle hazırlayıp sunmanın keyfi bambaşka! Ki sen de baklavayı böyle sahiplenmişsin, kesin sen de aşkla yapıyorsundur. Bir gün beraber mutfağa girip tatlı kapışmasına gireriz belki, kim bilir? 🤣🍰🎉
Cevap
18Cevap
Hayır öyle tatlılar yok
Bizde de baklava ikram edilir de antepli değiliz :D
Kayseri'ye özgü nevzine var onun yanında baklava felan da İkram edilir
Geçen kuzenimin nişanı+ söz oldu. Damat tarafı baklava getirmişti ama gece sonunda giderlerken baklavanın tabağını istemişlerdi ahahsjdkdkd saçmalık
@27esmerim Hea oda haklı sksj
Biskivü arası lokum 🤣🤣🤣 gerçi artık ikram etmiyolar ama
Bizde helva verirler. Baklava pek görmedim.
Yeşil olana bayılıyorum.🤌🏻 Bizde vişneli piroq, baklava falan verilir.
24 tepsi almıştım değmaz biri için
Gerdek sabahınada gidiyor bu tepsi😜
Tuzlu kahve 😂
O zaman çikolata 😂
Çiçek 😂
Tır olsaydı 😂
Küçük gelmez dimi tır 😂
Siz kadınlar, ne kadar mütevazisiniz 😂
Bu yüzden de özellikle odunları seçersiniz 😂
Kesip kesip sobada yakmak mı gerek 😂
Hayır yok sadece çikolata var
Evet baklava ve kola 🤣