Yeme & İçme 8 tane Niğde gazozu içtim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bsey olur mu Güncellemeler1 yıl Frambuazli 8 tane Niğde gazozu içtim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Az olmuş bir o kadar daha iç gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. normaldir 0 0 Yorumla
Venüstengeldimm Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Niğde gazozu bile bu kadar güzel reklam yapamazdı afiyet olsun 😂 2 3 Yorumla Soran 1 yıl İeg :)))) Yorumla Venüstengeldimm 1 yıl Thanks Yorumla Soran 1 yıl Muck Yorumla
KaplanKral101 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl 8'de durduran neydi? 😅😅Bişey olmaz ama sık sık tuvalete gidersin 0 0 Yorumla
Nemesis3435 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Bugün değil ama böyle devam edersen böbrek taşı reflü gastrit vs gelir 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Olmazsa güncelle jsjs 8 de durduran neydi seni mide bulantısına iyi geliyor dediler doğru mu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl bu kadar içecek ne vardı, miden rahatsız olur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Depresyon yim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Geyirmeden önce komşulara haber ver memleketlerine kaçsınlar 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Müstakil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İnsan kendine acır be mideni yaktın midenii Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Miden ağrır mide ilacı iç şimdiden Yorumla Soran 1 yıl Adı ne Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yarasın Hay maşallah pü püüü 1 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Seni 8’de durduran neydi 1 7 Yorumla Soran 1 yıl 8 tane vardı evde Yorumla FitDilber 1 yıl djksjds off güldüm ya Yorumla Soran 1 yıl @FitDilber sebep Yorumla FitDilber 1 yıl komiğime geldi Yorumla Soran 1 yıl @FitDilber her şeye güler misin sen Yorumla Tugbarabia 1 yıl Ben de güldüm 😅 Yorumla Soran 1 yıl @Tugbarabia gülmeyin Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 676 cevap paylaştı. Yapma bunu kendine şekerin çıkar 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Senin kadar çıkmaz Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Anlamadım Yorumla Soran 1 yıl Ne bilim uydurdum Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,2b cevap paylaştı. Mide fesatı geçirebilirsin. 0 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Çatlamadığına göre bişi olmamış.:)) 0 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 526 cevap paylaştı. Çok güzel bir Gazoz. Ben de çok severim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ona tamamla bi düzine olsun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl On iki değil mi deste Yorumla
Assoly340 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl A-abi naptın! 0 1 Yorumla Soran 1 yıl A_plaaaa Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl nasıl içtin o kadar 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ağzımla Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. afiyet olsun da çok 0 0 Yorumla
laviniA_08653 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Hayırlı karın ağrıları dilerim 0 9 Yorumla _yalnizadam 1 yıl @laviniA_08653 yardıma ihtiyacım var Yorumla laviniA_08653 1 yıl Annene söyle Yorumla _yalnizadam 1 yıl İnsanlık namina ciddi konu neden küfü r ettin Yorumla laviniA_08653 1 yıl canım insan cidden anne söyle seni en iyi tanıyan o. Bilir ne yapacağını Yorumla laviniA_08653 1 yıl *s@lak dedim bu arada 🤗 Yorumla _yalnizadam 1 yıl Nerde dedin Yorumla laviniA_08653 1 yıl Canım insan değil s@lak insan olacaktı 😊 Yorumla _yalnizadam 1 yıl Çok akillisin beyaz peynir Yorumla laviniA_08653 1 yıl Eyvallah Yorumla
Alfhassia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 406 cevap paylaştı. Organik orkestra 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Az olmuş bir o kadar daha iç gadası
normaldir
Niğde gazozu bile bu kadar güzel reklam yapamazdı afiyet olsun 😂
İeg :))))
Thanks
Muck
8'de durduran neydi? 😅😅
Bişey olmaz ama sık sık tuvalete gidersin
Bugün değil ama böyle devam edersen böbrek taşı reflü gastrit vs gelir
Olmazsa güncelle jsjs 8 de durduran neydi seni mide bulantısına iyi geliyor dediler doğru mu
bu kadar içecek ne vardı, miden rahatsız olur
Depresyon yim
Geyirmeden önce komşulara haber ver memleketlerine kaçsınlar
Müstakil
İnsan kendine acır be mideni yaktın midenii
Nasıl yani
Miden ağrır mide ilacı iç şimdiden
Adı ne
Mide: ben bunu haketmedim.
Yarasın Hay maşallah pü püüü
Seni 8’de durduran neydi
8 tane vardı evde
djksjds off güldüm ya
@FitDilber sebep
komiğime geldi
@FitDilber her şeye güler misin sen
Ben de güldüm 😅
@Tugbarabia gülmeyin
Yapma bunu kendine şekerin çıkar
Senin kadar çıkmaz
Anlamadım
Ne bilim uydurdum
Hahaha nasıl geğirdin kim bilir smsk
Şeker koması is coming
Miğden:hak ettiysem eyvallah
Mide fesatı geçirebilirsin.
Çok afedersin ama mal mı oldun 😂😂
En fazla miden şişer, kusarsin.
Çatlamadığına göre bişi olmamış.:))
Çok güzel bir Gazoz. Ben de çok severim.
Niğde diye sokakta koşmaya başlarsın
Uzagiz
Ona tamamla bi düzine olsun
On iki değil mi deste
A-abi naptın!
A_plaaaa
nasıl içtin o kadar
Ağzımla
Bir şey olmaz
Kral
İnşallah patlamazsin
Olmaz da fazla şeker yani