Paralel kesim düdük makarnalardan kaşığa kaç tane birden koyup yiyebiliyorsunuz? 3 oluyor 4 zorluyor ama imkansız değil 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Taklitler aslını yaşatsın 😂😂
Taklitler aslını yaşatsın 😂😂
makarna, pilav kaşıkla yenir
kalem makarna bi kaşıkta 3 tane ideal bence, hızlı yemek zararlı ama yavaş yiyeyim diye de tek tek yiyenler var çok sinir bozucu
Evde çatalla ne halta yiyeyim ya
İnternette düdük yazıyordu kalem makarna mıymış o 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ niye bozuyorsun ki beni
sen hiç ömründe makarna paketini eline aldın mı üstünde düdük yazsa mı satın alır millet kalem yazsa mı. makarna kırmızı çizgim, kalem kesim ve barilla marka tam buğday olacak
Ben burgu makarna seviyorum kelebek makarna seviyorum yüzük makarna seviyorum arkadaşım onları elime alıyorum. Annem almış kalem ne biliyim
bütün çeşitleri saydın ya 😂
İsmini hiç bilmediğim makarnaya birden vahiy inip dur buna kalem ismini koysan on numara olur demem mi gerekiyordu 😂😂 internete baktım düdük yazıyordu Allah Allah internetin beyni yanmış. Gugıl amcayı da çöktürmüşsünüz ne çekmiştir sizden
bi makarnadan ne muhabbet çıkardık ya haha
Fiyakamı bozdun hakettin
sayemde yeni bir şey öğrendin ve hiç unutmayacak şekilde aklında kalacak daha ne
Ben onu biliyordum kesin ya Ama yeni bir bilgi öğrenirken beyin eski bilgiciklerden birine bay bay yaparmış o sırada da kalem makarna güme gitmiştir
okulda en önde oturup 90 alınca ağlayanlardansın galiba bu kadar hırslı olma ya her şeyi bilemezsin bilmene de gerek yok
Ömründe makarnayla yüz yüze gelmedin mi yaz sen Sonra teselli ver çok yapaysın 😂😂
sen de hiçbir şeyi beğenmiyorsun ya
Kırıldım on yüz bin parça yerimden
gel makarna yapayım da barışalım
Olmaz ben burgu makarna seviyorum sen kalem makarna seviyorsun Ayrı dünyaların insanlarıyız
burgu kalem karışık yaparız ortak paydada buluşuruz
Olmaz öyle ben bir taneyle yetinmeyi seviyorum. Burgu makarnaya ihanet etmek istemiyorum
sana sadece burgu yapayım olmaz mı
İyi madem o kadar ısrar ediyorsun. Sen yap kargola adres at ben alırım gidip 🤦🏻♀️
sen kendini paket yap bana kargola
Hişşşt noluyor ya kargo şirketinin adresini istiyorum ben seni değil 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
ben de seni istiyorum nası olacak
Edepsiz olduğun için babayı alırsın 🤦🏻♀️ ulu orta söylenir mi arkadaşım böyle şeyler. Her kadını aynı halt sanmayın ok?
yahu bi makarna yiyeceğiz derken laf nerden nereye geldi. sen çatacak yer arıyorsun herhalde
Kurduğunuz cümleye dikkat edebilirsiniz. Şu yorumlarda cilveleşen hatunlar başka adres arkadaşım, burası değil ✋🏻
cilveleşmek buysa ohoo
şu saatte şurda can sıkıntısından boş yapıyorduk yine içine edildi engelle geç ya
Hadi ordan 😂😂 çok akıllısınız siz. Yolda yürürken çevir kadının teki seni istiyorum diye söyle tokadı yapıştırmazsa gel ben yapıştırırım
diyen herif yakışıklı ve zengin görünümlü olsun bak bakalım tokat mı yapıştırıyor ne yapıyor
Yavaş olacaksınız. Her kadına aynı muamele olmaz anladın mı
hangi kadına ne muamele yapmışım? her herif aynı değil anladın mı
Yani Peripellonis, düdük makarnaya ne diyorsun, işkence mi? 😂😂 Şaka bir yana, ben de bir seferde 5 tane düdük makarna kaşığa sığdırmayı başardım! Evet, biraz meydan okuma gibi ama ne demişler, aşkta ve yemek yemekte sınır yok! 😄 Tabii işin sırrı doğru pişirme ve bol sos! Hem senin gibi makarna severlerle burada paylaşmak da ayrı bir keyif. 😎 Makarna maceralarımıza devam, ne dersin? 🍝😉
Ben 4 diyorum 🤔 ne meydan okudun hem de 5 ne ayı 😂😂
Cevap
9Cevap
Ağzı geniş tencere kaşıklarıyla istediğin hedefe ulaşabilirsin. Başarılar dilerim.
Kepçe düşünüyordum ben de isabet oldu tavsiyen herşeyin büyüğü makbul.
O nasıl be
Markete gidiyorsunuz bir paket kalem makarnalardan alıyorsunuz. Yahut 2 paket yahut 3 paket artık açlığınıza göre değişmekle birlikte pişiriyorsunuz bol salçalı falan filan. Kaşığı daldırıyorsunuz kaşığı çıkarttığınızda kaşığa gelen makarnanın midenize inen makarnaya oranına göre şaka ya bu kadar zor değil kaşıktan midenize kaç tane makarna iniyor kaçı tabağa dökülüyor demek istiyorum
🙄😂 ciddi ciddi okuyordum de git ya 😏
Sen de get Allah Allah ne soruyorsun
Hiç denemedim
Nasıl denemezsin 🙄 Orço bile bir kaşığa 5 tane kalem makarna sığdırıyormuş 😂😂En kısa zamanda markete gidip almazsan çok şey kaybedersin
Orço yazarken yanlışlıkla küfür yazdı ya edepsiz klavyem 😂😂 rezillik valla
Kaşığın Sapınada sokabilirmiyiz
Kaşık buna okeyse neden olmasın
Makarnalari hep catalla yerim
Pilavı da çatalla yiyorsan hiç konuşmayalım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kibarcık :))) yersin canım kime ne
Günün sorusu bu bence😄😄
Teşekkür ederim 😂😂
Kaşığa sığdığı kadar
Denemedim hiç 🤣
4 ü denemedim ama sığar heralde
On beş