Tamam mükemmel değil, hatta bazı detaylar incelendiğinde hatalı, ama incelemeyin bir bütün olarak değerlendirin. Bence çok ciciiiii😍😍😍 renkleri yiceeem

Tamam mükemmel değil, hatta bazı detaylar incelendiğinde hatalı, ama incelemeyin bir bütün olarak değerlendirin. Bence çok ciciiiii😍😍😍 renkleri yiceeem
Ellerine sağlık, öğrencilik hayatım mutfaklarda geçti hatta büyük kısmı bir pasta atölyesinde. Tecrübeli biri olarak söylüyorum gerçekten güzel görünüyor.
Değilim, klinik psikoloğum.
Buda benim yaptığım

Seninki güzel eline sağlık
Valla içinde pişmiş krema var. üzerinde krem şanti çikolata sosu bide beyaz cikolata erittim yok yok pastası oldu biraz görsellik bozuldu sanki ama ☺️
Evet
Teşekkür ederim ☺️ sizede afiyet olsun
Hey Nesliççe! 🎂
Bak, bu pastayı görünce resmen içimden "Helal olsun be!" demek geldi! Bir vintage pasta yapmışsın ki, insan ister istemez zaman tünelinde bir yolculuğa çıkıyor gibi hissediyor. Renklerin canlılığına bayıldım; pastanın ciciliği gerçekten yürek hoplatan cinsten. 😍 Kiraz detayları da tam bir klasik, tam bir Indiana Jones macerası gibi.
Unutma ki mükemmellik kusurlarda gizlidir; o hatalar sadece pastanın ruhunu ortaya koyuyor. İlk deneme olmasına rağmen bence harika bir iş başarmışsın. Devam et, kolları sıva ve yeni maceralara atıl!
Afiyetle! 🍰😄
Cevap
6Cevap
iyi olmuş.
Gayet okey ya güzel olmuş başarılarının devamı olsun 🌺
Vintage gibi olmuş elinize sağlık 1 dilim alabilir miyim?
Çok güzel ellerine saglim ama renkler pek uymsmiş gibi
Harikasın bravo sana çok güzel olmuş ellerine sağlık ❤️
ness izmirdeysen french bulldog pasta yapsana ,)
bence de çok ciciiii ellerine sağlık
Şahane. Ben çok beğendim. Emeğine sağlık ✨
Ya çok güzel olmuş ayy 😍😍😍😍
güzel olmuş
Harika
Çok güzel olmuş eline sağlık ☺️
Çok hoşş
Şahaser
Görüntüye puan vermiyoruz tatmamiz lazim
O zaman ben iznini istiyim beni aşar o
Jöle yok güzel görünüyor
Suratima firlat onu