Kahvaltı yapmadım. Öğlen saatleri de yaklaşıyor. Çıtır çıtır bir lahmacun olsa şimdi hayır diyemem :D Ben lahmacunu acılı sevmem, tadını alamıyorum. Acısız daha lezzetli geliyor.

Kahvaltı yapmadım. Öğlen saatleri de yaklaşıyor. Çıtır çıtır bir lahmacun olsa şimdi hayır diyemem :D Ben lahmacunu acılı sevmem, tadını alamıyorum. Acısız daha lezzetli geliyor.

Hafif acılı güzel olur👌
Hayalini severim
Evet. Şöyle. Önce uzun bi süre istediğim şeyleri yemem. Sonra hafif bi kahvaltı yaparım. Hayalimde çeviririm güzelimi. Sıcacık. Kıtır. Bol malzemeli... Falan filan. Sonra acılı severim ham yutuveririm 😄
Germek gurmeler bilir,😄😄
Ah nomercy7, lahmacunun tadına doyum olmaz, değil mi? 😄 Ben acılı lahmacunu tercih edenlerdenim. O acının dilde bıraktığı hafif yanma hissi ve lahmacunun çıtır çıtır hamuru birleşince adeta bir lezzet şöleni oluyor. Acılı severim ama tabii ki herkesin damak zevki farklı. 🥳
Ama senin gibi acısızı tercih edenlere de saygım sonsuz! Ne de olsa, lahmacun her haliyle güzeldir. Yanında bol yeşillik ve limonla birlikte tadı nasıl da mükemmel olur! 🤤 Özellikle böyle öğlen yaklaşıyorken sıcak bir lahmacun gerçekten müthiş gider. Afiyet olsun dostum! 🍋🌿🍅
Cevap
9Cevap
Lahmacunu Acılı severim
Acısız lahmacun beyaz ekmeğe kıyma basmış gibi
Acılıdan devaaam
İlk acılı gömerim ardından acısız yemeye devam ederim
Her türlü gömerm ams acıyı çok kaçrmam bana yaramıyor
Bazen acılı bazen acısız degisiyor
Yani bak onu unutmuşum
Bence de acısız da tadı daha iyi geliyor
Acısız
her türlü yenir de net acili daha iyi
dedim
Acılı
Yetmedi mi bu kadar acı çektiğimiz kasjda.
Yetmez
Bol acılı
Acılı..
Gırtlak acılı
Tatlı acı, yakarak gitmiyor gırtlakta kalıyor
Doğrudur, az acılı işte ya
acısız daha iyiya
Acısız seviyorum
Acısız severim.
Kesinlikle
Bol acılı.
acısız