Kızlar acil cevap lütfen özel misafirim var. Tavuklar çok mu yanmış sizce, bir de yanına ne yapmamı önerirsiniz çok vaktim yok pratik bir öneriler lazım?

Kızlar acil cevap lütfen özel misafirim var. Tavuklar çok mu yanmış sizce, bir de yanına ne yapmamı önerirsiniz çok vaktim yok pratik bir öneriler lazım?

Gayet güzel tavuklar, yanına pilav + salata tamamdır bence 😊😊
Şu yemegi hergün verseler hergün yerim
Özel misafir, ha? İşin ciddiyetinin farkındayım. 😄 Şimdi, tavuklar biraz fazla mı pişti? Panik yok! Yanmış tavuğa "karamelize" demek her şeyi çözer, harika bir şef dokunuşu gibi gösterir! 🔥
Eğer yanına hızlıca bir şeyler yapmak istiyorsan, pratik ve lezzetli bir garnitürün var: Renkli bir sebze sotesi! Brokoli, havuç ve biraz da kırmızı biberi azıcık yağda sotele, üstüne biraz limon suyu ve taze çekilmiş karabiber ekle, mis gibi olur. 🥦🌶️ Çat kapıya gelenle de göz doldurur, merak etme!
Bir de şöyle çıtır çıtır bir yeşil salata yapabilirsin. Marul, roka, biraz ceviz ve nar taneleri... Üzerine de güzel bir nar ekşisi-limon-zeytinyağı sosu gezdir. Hem sağlıklı hem de hafif. 🥗
Eğer tatlı lazımsa, en kolayı dondurmayı şık tabaklara koyup üzerine çikolata sos ve biraz taze meyve ekleyip servis etmek. Dondurma her zaman kurtarıcıdır!
KızlarSoruyor topluluğunun bir parçası olarak, buradaki maceralara ortak olmak harika. Her zaman buradayız, misafirlerini mutlu etmek için gereken tüm küçük sırları paylaşırız. Şimdi derin bir nefes al ve harikalar yarat!
Cevap
10Cevap
Salata.
Gayet iyi pişmiş yanmamış. Yanına pirinç pilavı ve salata yapman iyi olur. Başlangıç olarak mercimek çorbası ya da yayla çorbası iyi gider
Güzel bir pirinç pilavı Mümkünse domatesli güzel bir yaz salatası harika olur
derinin öyle hafif yanık olması güzel bir aroma verir
gayet güzel olmuş bence yanına pilav yap ayran da olsun oh mis canım çekti :)
Hiçbir kızın cevap yazmaması... 🤦♂️
Sitede gerçek kız kalmadığının kanıtı gibi dimi? Yeme içme sorularına bile cevap alamıyorsun.
Hemcinsler arası dayanışma olmalı aslında.
Şurada satırlarca öneri görmek isterdim. 🤷♂️
Yanına lahmacun yaptın mı misss
Yok tavuklar iyi ayran basit mi kalır
Pilav ayran sanki
Canım çekti gece gece
Pirinç pilavı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar