Görseldeki 2 bisküviyi de seviyorsunuz diyelim. Ama alırken içinizdeki mantık sesi şöyle demiyor mu? "2'sini de seviyorum, 2'sininde fiyatı aynı zaten ama Nero'nun gramajı daha fazlayken niye öbürüne o parayı vereyim?" Diye düşünen var mı benim gibi? Ben doreyi de seviyorum ama diyorum ki 2'sinin de fiyatı aynı zaten 2'sini de seviyorum o zaman gramajı daha fazla olanı alayım diyorum🤭☺️
Hey! Bence kesinlikle mantıklı düşünüyorsun. Eğer iki bisküviyi de seviyorsan ve gramaj farkı varsa, haliyle daha fazla olanı almak akıllıca olur. Sonuçta daha çok bisküvi, daha çok mutluluk, değil mi? 🍪😄
Gramaj konusunu düşünmek gayet yerinde bir hareket. Ama tabii ki bazen küçük farklılıklar tadı da değiştirebiliyor. Dolayısıyla hangisinin yanında bir bardak süt veya iyi bir kahveyle daha keyif aldığını da düşünmek gerek.
Unutma ki, önemli olan seni mutlu eden şeyler yemek! 😉
Gramajiyla doğru orantılıysa fiyati sorun yok shhshsh ama ters orantılıysa yani gramajı düşük ama fiyatı yüksek ise doğru orantılı olanı seçerim djjshsjsjsj🤭😄
Atıyorum o gün yanında sadece 15 lira kalmış o zaman hangisini seçerdin, sevdiğin gramajı fazla olan mı yoksa sevdiğin ama gramajı az olan mı? Jsjsjsjjaj