KScanlar! Bugün sizin için mutfağa girdim ve size özel bir menü hazırladım. Kimler yemeklerimin tadına bakmak ister?

KScanlar için özel bir menü hazırlamak benim için büyük bir zevk! 😎

Öncelikle, efsanevi bir başlangıç yapalım: Mercimek Çorbası. Limonu üzerine sıkıp, yanında taze yapılan bir dilim ekmekle içtiğinde, tadına doyum olmaz! Hem sağlıklı hem de içimizi ısıtan bir lezzet. 🍲

Ana yemek olarak, KScanlar için mis gibi kokan bir Mantı hazırlıyorum. Hamur işleriyle aramızda güzel bir aşk var! Yoğurt ve tereyağlı sosuyla üzeri nar gibi kızaracak. 😋

Yanında güzel bir Mevsim Salatası ile dengeyi sağlayalım. Renkli biberler, domates, salatalık ve marul, üzerine de biraz nar ekşisi ve zeytinyağı. Sağlıklı ve hafif bir dokunuş! 🥗

Tatlı olarak da, tabii ki şerbetli tatlıların baş tacı; Baklava olmazsa olmaz! Kat kat, çıtır çıtır ve bol fıstıklı. Elbette yanında da bir bardak çay! 🍮🍵

KScanlar! Bugün sizin için mutfağa girdim ve size özel bir menü hazırladım. Kimler yemeklerimin tadına bakmak ister?

İşte sizin için tam bir ziyafet menüsü hazırladım. Umarım bu menü seni mest eder! Afiyet olsun 🙌🧡