bazen yolları yapıyorlar, elektrikle ilgileniyorlar ve hep kola içiyorlar. neden kola yerine başka içecek içmiyorlar?

bazen yolları yapıyorlar, elektrikle ilgileniyorlar ve hep kola içiyorlar. neden kola yerine başka içecek içmiyorlar?

Asıl sebebi adetten. Büyüklerinden öyle gördüler öyle devam ediyorlar. Ayrıca iş esnasında onlar için kola en lüks içecek lüks takılmayı seviyorlar gibi düşün.
Şeker bağımlılığından. Birkaç kez içince kısa aralıklarla zaten o şekeri vücut istemeye başlıyor. Sonra içmeyen kişi de sen içtikçe içiyor ve o da alışıyor. Döngü olarak gidiyor böyle.
Ne içsinler White chocolate mocha mı içsinler..
İnsan milli içeceğimiz olan ayran içer
Cevap
38Cevap
Kola candır çünkü
Yorulunca hararet oluşuyor o hararetide soğuk ve asitin birleşimi ile kola daha iyi alıyor birden şok etkisi ile rahatlama verip o harareti hızlıca atmanı sağlıyor.
Havalar sıcak olunca soğuk soğuk içiyolar heralde ama cola yerine ayran içilse daha iyi ve sağlıklı tabi ama ayran sevmeyenlerde var ayran dışında soğuk maden suyu içilebilir beypazarı markasımaden suyu çok iyi ve sağlıklı
Çok daha iyi sağlıklı ve güzel. Şeyler var evet artık bir alışkanlık halinegetirilmiş olabilir inşaatta mesela
Napsınlar nazo mu içsinler neyse 😅Serinletiyor şişiriyor şekerli olduğu için doyum hissi uyandırıyor kendine geliyorsun
Arada atıştırmalık işte kola bisküvi cips falan dinlenme afasi gibi bazende sıcaklarda serinlemek için
Herkesin genellikle ortak sevdiği içecek başka bir şey alalım deseler her kafadan farklı bir ses çıkardı.
Beypazarı maden suyu tavsiye ederim
Bende pepsiciyim. Herkesin zevki başka. Şimdi ne diyelim sürekli kola içiyorlarsa? O da onların zevki..
Su varken kola gibi sağlıksız bir içecekle sağlığını harcıyorlar. Muhtemelen tadı yüzünden içiyorlar.
Soguk aoguk likir likir ufff ne iyi gidiyoe biliyon mu
Sarı Kula ndkxns içiyoz çünki ne bilelim onu içiyoz
En soğuk ve ucuz içecek olduğu için sanırım ve de anlık rahatlatıyor
En uygun ve serinletici içecek olduğu için muhtemelen
En uygun serinletici içecek diye bişeymi var yani mesela fanta ya da başka gazlı içecek içse cola kadar serinletmezmi serinletir madem hepsi soğuk hepsi serinletir bence
Anladım
Bence bu havalar da bide çalışırken kola içilmez insanın midesi bulanır içinde ki şekerden
Beypazarı maden suyu içilmeli soğuk soğuk
Enerji veriyor, içinde kafeinde var, seveni de var.
Ben ne olsa içerim ama favorim ice teadir gazsız en azından cola çok şişiriyor beni
Pratik olduğu için ve herkesin beğeneceği için. Soğuk çay seven var sevmeyen var o yüzden
Aynen öyle tadı çok güzel mutlu ediyor ama sağlıklı mı aklım ermiyor
Sarı kula usta benzinidir de ondan
Ofiste çalışanlar neden hep kahve içer peki
Gündüz gözü rakı mı içsinler
Bunu bildiğin halde birdaha gazoz 🥤 ısmarlarsın 🤗
Kahve bazende serinlik için cila ideal olabilir
Anlarsin işin içinde olunca
Soğuk soğuk içiyorlar serinlemek için.
Sarı su da içen vardır elbet..
O işin raconu odur
En serinletici ve ucuz olan o o yüzden 😂
Sarı kolada içiyorlar ya