Yeme & İçme İnşaatta ustalarla hiç yemek yediniz mi? AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Keyfili he 😂 Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Acıktım İnşaatta ustalarla hiç yemek yediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Babamla ev boyarken yemek yeriz. Kola vazgeçilmezimiz😂 Genelde döner yeriz 0 2 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Sjsjd sarı kula Yorumla SaykoMann +1 yıl Evet onsuz asla😅 Yorumla
yıldırım39 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Afiyet olsun inşaatlarda çok çalıştım, yemeklerinise çok yedim 😃 0 2 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Sağol abi aynen çok güzel oluyor😂 Yorumla yıldırım39 +1 yıl Birde sarı kula varsa değme ustaların keyfine 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İnşallah ileride yerim. Not: İnşaat mühendisiyim 😀 1 1 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Allah kurtarsın Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 447 cevap paylaştı. Yedim bende elektrik ciyim güzel oluyor 0 1 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl 😄aynen Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. evet yedik ama onlar rahat yiyemiyordu 0 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne işim var inşaatta aaa 😂 0 1 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Sıjdd gitme sen Yorumla
Aysimadere Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Göbeğin çıkmış 0 34 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Yok çıkmadı Yorumla Aysimadere +1 yıl Var gördüm Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Yoktur Yorumla Aysimadere +1 yıl Yahu var Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Benim vücudumu benden iyi mi bilcen yok Yorumla Aysimadere +1 yıl Evet biliyorum yeni çıkmış Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Yoktur sen kimsin. Yav Yorumla Aysimadere +1 yıl var yahu neden inat ediyorsun Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Kızdırma beni soyunurum Yorumla Aysimadere +1 yıl soyun ben mi görcem😂 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Djdjd buraya atıcam Yorumla Aysimadere +1 yıl At herkese görsün dsjsjsjsj Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Yok ayığ Yorumla Aysimadere +1 yıl Bencede ayıp Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Evety Yorumla Aysimadere +1 yıl göbeğine iyi bak Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Göbek yok Yorumla Aysimadere +1 yıl Var babysi Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Yokk Yorumla Aysimadere +1 yıl Var işte Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Yokturtrtr Yorumla Aysimadere +1 yıl Vardır var indir o göbeği Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Tövbe tövbe neyse Yorumla Aysimadere +1 yıl tövbe deme shhshszhzz Yorumla Aysimadere +1 yıl @askeriimuhendissss sana gözlük yakışıyormuş 😻 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl 😂mecbur takıyorum Yorumla Aysimadere +1 yıl gözlüklü ilk defa gördüm seni ama yakışmış Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Sen kimdin yav Yorumla Aysimadere +1 yıl çok eskilerden arkadaş.. Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Kim ama Yorumla Aysimadere +1 yıl Beni engelledin sanırım o kişi. Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Hatırlamıyorum ki Yorumla Aysimadere +1 yıl nasip Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Aynen Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hayır kdjgkf 0 9 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Dmskkd bir gün nasip olur inşallah djd Yorumla simlitavsan +1 yıl İstemez😂 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Dkdjjd niye be Yorumla simlitavsan +1 yıl Sen ye afiyet olsun sana😂 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Dnjdd senin gözler mavi mi kız Yorumla simlitavsan +1 yıl Gri kdjfjf Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Vay be keşke benimde olsaydı maşallah Yorumla simlitavsan +1 yıl 🙃🙃 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl 😇😇 Yorumla
Alfa_Tuçis Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ne yediniz 😀 0 4 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Et 😂 Yorumla Alfa_Tuçis +1 yıl İlk defa et görmüş masum inşaat mühendisi gibi bir halin var ölüm🤣 Yorumla Alfa_Tuçis +1 yıl Olum* Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Yok be sürekli yiyorum Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. yemedim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Babamla ev boyarken yemek yeriz. Kola vazgeçilmezimiz😂 Genelde döner yeriz
Sjsjd sarı kula
Evet onsuz asla😅
Afiyet olsun inşaatlarda çok çalıştım, yemeklerinise çok yedim 😃
Sağol abi aynen çok güzel oluyor😂
Birde sarı kula varsa değme ustaların keyfine 😂😂
İnşallah ileride yerim.
Not: İnşaat mühendisiyim 😀
Allah kurtarsın