Yeme & İçme Hangi cinsiyet partisi pastasını yaptırayım hangisi daha güzel? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben sonuncusu beğendim altınada kızım abla oluyor yazsin diye düşündüm ama öbür ikiside güzel bence Hangi cinsiyet partisi pastasını yaptırayım hangisi daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Bence Birincisi 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sonuncusunun üstündeki garip gereksiz toplar hiç estetik durmamış. İlk pasta daha güzel 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 628 cevap paylaştı. Ortadaki daha iyi bence. 0 0 Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 570 cevap paylaştı. Birincisi çok tatlı 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,4b cevap paylaştı. sonuncu bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence Birincisi
Sonuncusunun üstündeki garip gereksiz toplar hiç estetik durmamış. İlk pasta daha güzel
Ortadaki daha iyi bence.
İlki çok dadlu
Birincisi çok tatlı
1. Daha güzel bence
ilki daha guzel duruyo bence
sonuncu bence
Sonuncu