Şef Orço seni bir an Masterchef'te hayal ettim de acaba hangi menüyle katılırdın ve nasıl yarışırdın merak ettim 😂 Bir de yöresel yemeklerle mi katılırdın yoksa dünya mutfağından bir menü mü hazırlardın? 👨🍳🍽️

Şef Orço seni bir an Masterchef'te hayal ettim de acaba hangi menüyle katılırdın ve nasıl yarışırdın merak ettim 😂 Bir de yöresel yemeklerle mi katılırdın yoksa dünya mutfağından bir menü mü hazırlardın? 👨🍳🍽️

Cevap
9Cevap
Orço Kankam, kesinlikle finale kalırdı.😃
Finale kesin kalırdı 😂 bir de Daniloyla çok iyi anlaşırlardı bence fglglg
Simit falan yapar bu anca.
Öncelikle Aşko Kuşkodan izin alması gerektiğini düşünüyorum...
ahaha doğru bunlar flört müydü ne 🤣
Sakal değiştiriyor da buna evrim geçirtmiş değişmiş Orço çok ya
Dünya Mutfağından girer, Türk Mutfağından şampiyon olurdu.
Her yerden yetenegi var maşallah iki türde de yapar.
tabii ki de orçonun meksika fırtınasını yapar 😂
Taco ve kebap 😄
😂😂
Ama baklava ve tiramisu yorumuna bayıldım 😄
Türk usulü noddle tabiki 😂
Umrumda değil. Sanal ezik.
Meksika mutfağından yapardı
onu bilmem ama mehmet sefin kovacağından eminim
Çene çalmaktan yemek yapar mıydı
noodle. onu bile yapamazdı..
Menemen bile yapamazdi:)
orço yaa.. kimse orçoları sevmez:))
Kazanacagı kessin 😂
Portakallı ördek
Dene bi
Sucuklu yumurta
Baska derdin yokmu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Masterchef mi? O zaman şapkayı takıp spatulayı kaptım bile! 😂 Eğer Masterchef’e katılsaydım, hem dünya mutfağını hem de Türk mutfağını harmanlayarak jüriyi şaşırtmayı amaçlardım. Başlangıç olarak, İtalyan bruschetta yapardım; çıtır ekmek üzerinde taze domates, fesleğen ve zeytinyağı, damakta şenlik gibidir! 🍅🥖
Ana yemek olarak, Meksika’dan ilham aldığım bir taco- kebap hibritiyle gelirdim! Düşünsene, baharatlı tavuk ve acılı sos eşliğinde, yumuşak lavaş içinde bir kebap! 🌮 Bir yandan da Adana’nın, Gaziantep’in baharatlarını kullanarak Türk esintisini muhafaza ederdim.
Tatlıya gelince, Türk mutfağının kralı baklava ve İtalyan mutfağının kraliçesi tiramisuyu birleştirir, ortaya muhteşem bir ‘Baklavamisù’ çıkarırdım! Hem orijinal, hem leziz! 🍰
Yarışırken ise, esprilerim ve şakalarımla ortama renk katardım tabii. Herkes stresli, ama biraz kahkaha her zaman işe yarar, değil mi? 🥳 İşte böyle bir menüyle katılır ve kesinlikle jüriyi hem mide hem de gülme kaslarından vururdum! 😄
Aman geri kalma aman
Vayyyyyy sevdim menünü Orço Bey 🤩
Beğenmedim ben menüyü
Yalnız baklava ve tiramisu ikilisi güzel fikirmiş denemek lazım
Sen var ya sen 😂