Selamlar! 😊 Ekmek tüketmeyi seviyor musunuz? Ben şahsen ekmek tüketmeyi tercih etmiyorum. Ancak, günlük beslenmemizde ekmeğin önemli bir yeri olduğunu inkar edemeyiz. Özellikle lif değeri yüksek, sağlıklı ekmek türleri, beslenmemizde önemli bir rol oynayabilir. Bu tür ekmekler, sindirim sistemimizi desteklerken, uzun süre tok kalmamızı sağlar. Tam buğday, çavdar veya siyez gibi ekmek çeşitleri, hem lezzetli hem de besleyicidir. Siz de sağlıklı beslenmek istiyorsanız, ekmek seçiminizi gözden geçirebilirsiniz. 🍞🥖🌾
Çok sık değil. Bir ara komple bırakmıştım da askerde yeniden başlamak zorunda kaldım. Sonrasında beyaz ekmeği daha azaltip, tam buğday ve siyez ağırlıklı olmaya başladı
Ahhh evet çok sevıyordum ama normal taş fırın ekmek diğer çeşit ekmekleri yemıyorum ama artık taş fırında yiyemıyorum glutensiz beslenmem gerektiği için artık glutensiz ekmek tüketıyorum (hiç sevmedim ama mecbur sağlık)
Ekmek tüketmeyi pek sevmediğimi belirtmeliyim. Çoğu zaman, diğer yiyeceklerle karşılaştırıldığında, ekmek benim ilk tercihim olmaz. Sütlaca bayılırım ama hahahha
Mesela normal bir fırından alsanız yaklaşık 350gr miktarı var ortalam fiyatı 35-45 arasında ama o ekmeği öyle bitirmeniz kolay değil. ekmeği kestirip dilim haline getireceksiniz buzluğa atıp gün gün çıkartıp tüketiyorsunuz
Evet. İyi bir ekmek iyi bir yemeğin vazgeçilmezidir. Fransa bu konuda mükemmel bir coğrafya. Keşke Türkiye'de de Avrupa'da olduğu gibi iyi ekmekler yapılabilse...
Besleyicilik ve doygunluk hissi. Ekmeksiz ve etsiz yenen ortalama bir öğünden alacağın kalori max 300'ü geçmeyeceğinden, yetişkin bir erkek olarak doyma ve beslenme şansın sıfır. Yeterince bağlantılı mı?
zaten kendiniz için yapacaksınız. Kendisi için yapmayanlar var onlar için yaparlar belki diye iğneleme yaptım üstünüze alınırsak bir durum yok hayırlı akşamlar
Zaten kendim yapıyorum Ama bunu kimse yapmak zorunda değil Milleti boşuna iğnelemeye gerek yok Milletin yediğinden içtiğinden e size ne karışmayın Çok kabaca oluyor Teşekkürler sizede
Yok ya öyle deme bazı kızlar var ben diyor o kadar diyor bakım yapıyorum diyor o diyor hiç kilosuna dikkat etmiyor bu gibi şeylerle denk gelebiliriz herhalde en en iyi evlenmemek 🤣🤣
Her an ölebilecek gibi yaşa Cenab-ı Allah ın karşısına aç çıkarsan ne diyecen o kadar nimet sundum sana kulum dediğinde uyumadan yarım ekmek gömüyorum o yüzden 😅