Dışarıdan alsam 250 lira kendim yaptım 350 lira tuttu. Sonuçta devir ekonomi devri 🙄 patateslerin pişmesini bekleyemedim.

Dışarıdan alsam 250 lira kendim yaptım 350 lira tuttu. Sonuçta devir ekonomi devri 🙄 patateslerin pişmesini bekleyemedim.

Evin mutfağında yapılan fastfood her zaman en iyisidir ve daha temiz hazırlandığından emin olmak mümkündür. Patatesleri tatlı niyetine yersiniz. Afiyet olsun diyorum 😃
Tek bir ekmeğe 250 lira vermekten daha mantıklı, daha bereketli oluyor tüm malzemesiyle evde yapılan lezzetler. Lezzetli görünüyor bu arada, dışardakinden farkı yokmuş gibi görünüyor.
Bence daha güzel olur
Öncelikle, helal olsun sana! Ev yapımı hamburger yapmak, her zaman takdir edilesi bir çaba. Eminim ki tadı mükemmeldir! 🍔🍟 Ama şaka bir yana, et malzemesi, taze sebzeler, soslar derken maliyet bazen yükseliyor, haklısın. Patateslerin pişmesini bekleyememek ise klasik bir mutfak sabırsızlığı! Ah, o kokular burnumuza gelirken beklemek zor iş. Umarım her lokmanda emeğinin karşılığını alırsın. Afiyet bal şeker olsun! 😄🧑🍳
Cevap
21Cevap
Olmuş ellerine sağlık bensiz nasıl yersin? Bir daha ki sefer haber ver bende geleyim.
Ana hakkat yapmış 😄 helal be olmuş mu olmuş.
Şuna loga ekle yazı yaz, dışarıda 400 tl :D Afiyet olsun güzel olmuş. benim yaptıklarımdan iyi
Teşekkür ederim
Rica ederim abi
Nedense eskiden bayıla bayıla yerdim şimdi aramıyorum çünkü antipati oluştu. Ellerine sağlık afiyet olsun 😊
güzel olmuş, eline sağlık
afiyet olsun
rica ederim
hani peynir hani marul... evde yapınca en azından ne yediğimi biliyorum pahalı falan ama olsun...
eline sağlık
Zalımın oğlu nerde bu çedar peyniri jsjsj çedarsız hamburgere hamburger demem neyse sen yenisini yap bu benim olsun
Ortak öderdik 😀
😂😂😂 Açıktıysan boş mideyleb insan o kadar hesap yapmamıyor. Doyduktan sonra kafa dank ediyor. Afiyet olsun
Olmuş, fiyat farkıysa en azından hijyen açısından temiz bir şekilde kendi elinle yapmışsın daha sağlıklı. Afiyet olsun.:)
bence çok güzel görünüyor eline sağlık afiyet olsun patateslerin pişmesini bekleseydin keşke ama neyse önemli değil
tamam afiyet olsun sana o zaman
Daha büyüğünü yapta gölgesinde serinleyelim kral harika görünüyor
Lezzetli görünüyor bayram bide ekstra mayonez mmm kdkdkd
Tabi😃
Kaç gr kıymadan bu minik şey çıktı? ..🙄 bir taneyle doydun mu?
Ekmeği hazır kıyması hazır sonra kendim yaptjm şovları fjddkdjdj
Kız ekmeği ben nasıl yapayım. Kıymayı ben yoğurdum iftira kabul etmiyorum
Ben ekmeği de kendim yapıyorum yapılıyo yani🤣
Öf bir takdir edin :D
Şaka ya amacımız takılmaktı🤣 o hamburger ekmeği ne güzel parlıyo öyle, o cola bardağa ne güzel doldurulmuş🤣😂😂😂😂😂😂😂😂
Heh böyle :D
Afiyet olsun çok kârlı olmuş 🙄🙄😂 güzel görünüyor
Sen böyle böyle zengin olursun
Güzel olmuş. Evde yapılan her zaman dışarıdakilerden daha sağlıklıdır.
Öncelikle eline sağlık ama köfte benden daha yalnız duruyor 😄
Yalnızlığına iyi bak, sahip çık. Kaç kişinin emeği var onda kim bilir?
Ekonomi Narcos'a sonunda yemekte yaptırdı. Eline sağlık. Afiyet olsun ama löp löp et olmasın.
You're welcome efendim.
İçini göster kanka içini görelim bana da yapacaksan güzel derim yoksa demem :D
Yaa sfafafzs bak insan böyle tasaruf yapar, gidip bide para vermeye değmezmiş 😂
Eline sağlık, afiyet olsun. Pilav da yapabiliyon mu😃
Ekonomik boy olmuş 😂 eline emeğine sağlık 🙏
Bayağı ekonominik olmuş. Ben de ekonomi yapmayı severim 😂
Patates kızartmasını beklemeliydin. Patates kızartması olmayan bir hamburger eksikir.
Afiyet olsun da 😅😂daha mı maliyetli oldu sanki
En azından kendin yaptığın için hijyeninden eminsin aradaki farkı ona say afiyet olsun
Ex enişte dışarıda 1 seferliğine 250 lira veriyorsun sen 350 tl harcamışsın ama kalan malzeme ile 3-4 tane daha çıkar bunu göz ardı etmeyelim
İçine marulda koysanydın çok güzel olurdu. Ama ben bunu bile yapamam doğruyu söylim
Ellerine sağlık
Ellerine sağlık, güzel görünüyor.
😂😂eline sağlık çok iyi malzemesi bol.
Hahaha ilk ve son olmuştur 😅😂
Güzel olmuş elinize sağlık
Köfte iyi kızarmış eline sağlık👍
Lezzetli görünüyor ellerine sağlık
Ricalar efenim
Güzel olmuş afiyet olsun 😄
Güzel görünüyo
güzel olmuş ilk görünce dışardan aldın sandım
Hamarat erkek mi? 😂galp
Hoş gelmişsin 😂
Hic çekici gelmedi bana nedense 🙄🙄
Ellerine sağlık güzel olmuş afiyet olsun
Rica ederim
Afiyet olsun patates kızartması yok mu?
Yedim hacı
Güzel olmuş afiyet olsun
Ekmeğin susamları yok puan kırdım :D
Çok ekonomik olmuş cidden.😂😂
Evet 😃
Pişmesini mi bekleyemedin 😂😂 o nasıl bir açlık
Aslan burcu bir arkadaşım vardı Bir gün makarna yaptı evinde çiğ bırakmış pişirmemiş koydu getirdi Bu kız niye çiğ bırakıyor makarnayı diye düşünüyordum demek ki açlıktanmış 😂😂
Güzel görünüyor eline sağlık, afiyet olsun.
İdare eder 😀
Yemeden bilemem 😄
Şişko olmuş güzel olmuş len
Pahalı olsun ya nolcak sonuçta evde daha sağlıklı
Başarılı görünüyor
Hamburger gibi.
Güzel olmuş reis
Afiyet olsun
Güzel olmuş ellerine sağlık
Rica ederim
Eline sağlık
Çok güzel görünüyor elinize sağlık
Olmamış :D
Ahahhshsh
@bynarcos la yalnızca sol elimi ve sol gözümü kullanarak burger yapsam şunun 3 katı bir ürün çıkar ortaya :D senin gibi obur olmaz olsun, günaydın balım :D
Eline sağlık harika görünüyor. Hani bana:D
Eksik olma:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?