Gizli Üye(36-45)+1 yılVicdan marul sandvic ucgeni arasindaki iliskiyi cozmek icin beyin noronlarim yandi gomlek dugmenin ipi sarkmis su ipucunu ver de bitaz daha aciklayici olsun😁
1366 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman ekmegjni yemeden marulla peynirinj ye😃
Cevap sahibi+1 yılGece gece kabus gorursun bak karabasanlar coker ustune sonra😃😃😃sen kesin boga burcusundur
Cevap sahibi+1 yılAy korktum sjmdj senden🤣🤣🤣vazgectiler heralde gelemkten sen gece gece onalrin ustune otururdun anlasilan🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılTamam birak gidelim soz bi daha rahstsiz etmicez mj dediler🤣
Cevap sahibi+1 yılBari gelmislerken camasirlari da bulasiklari da yikattir bi ise yarasinalr🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣 bej rengi yun kazagin vardi sana cok yakisiyodu hanj o milanodan aldigin o da kuculup ufacik mi kalmis
Cevap sahibi+1 yılBen de diyorm bu gzuel hatuncuk niye yalniz karadul gibi erkegini imha ediince kimse yanina yaklasamiyo korkudan demek😅😅😅 direkt mi olduruyosun yoksa iskence ederek mi🤣
Cevap sahibi+1 yılSucunun buyuklugune ve oranina gore degisiyo demek😅😅hele bi de yalandan seviyorum deyip rol yapip seni yari yolda biraktiysa vay onun haline🤣🤣🤣 sen kesin karadenizlisun😅
Cevap sahibi+1 yılArnavutsun sen kesin o zamn ya da soyle nerelisin catlatma beni meraktan🤣🤣 kimse gardrobuna el suremez desene sureni furursun ay ne kiymetli esyalarin avrmis oyle🤣
Cevap sahibi+1 yılHangi bolgedensjn oni soyle bari 😉
Cevap sahibi+1 yılValla aklima adana osmaniye o taraflar gelmsti demin ya da mersin😉
Cevap sahibi+1 yılKiz kadirlili olmiyasin sen yoksa🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılorada kimse eceliyle olmuyomus bu eli masali kizimiz da oralidir heralde😁😁
Cevap sahibi+1 yılDeli ya 😅😅
Cevap sahibi+1 yılTon balikli makarna ye 😋
Cevap sahibi+1 yılFormunu koruyo bi de kucuk hanim desene😊😊can bogazdan gelir ye yavrum ye yemeyip icine dert olucagina ye de dotune et olsun demis buyuklerimiz bibucuk adana soyle şoyle lombur lombur gom asagiya😃
Cevap sahibi+1 yılAy ye gıtsım be nolcak😄sorması ayıp kac kılocuk oldun
Cevap sahibi+1 yılAllahtan boy var kılonu gostermıyosun😅😅
Cevap sahibi+1 yılAa ask olsun gecen kuaforden cıktıgın gun boy boy resımierını atıp nasıl gzel olmusmuyum dıyen sen degıimıydın mazıyı yok sayıp bunları ınkar edemezsın ay yoksa ben senın ıcın bı anlık hevesmıydım🤪🤪🤪
Cevap sahibi+1 yılAy ne bıleyim oyle bı anda yabancı gıbı konusunca bı tuhaf oldum🤣🤣🤣😂
Cevap sahibi+1 yılAh sız kadınlar şu anı degısen hormonal dengelerınız yok mu yıyıp bıtırıyo bızı🤣🤣🤣😂
Cevap sahibi+1 yılDıyosunnn😃😃😃ama bızım turk kızları da shitinı cıkartıyo🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılDı mı beklıyolar beklıyolar beklıyolar bı erkek bulunca da tum hıncalrını o garıban herıften cılsrtıyorlar🤣🤣🤣 o yuzden bızım toplumda kadınlar 10 yıl daha uzum yasıyor
Cevap sahibi+1 yılBence kadınlar konusup konusup soylenıp soylenıp tum streslerımı herıflerın ustune atıp rahatlarlar zavallı erkekler de kahırdan ölurler sonra😃😃
Cevap sahibi+1 yılIste hatunları guzel sevıcekler kı cene yayları gevsemesın guzel sevıimeyen kadınlar oyle dırdır eder🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılKrızden beslenen kaotık ortam seven mazosıstmısın sen yoksa😄😄bunlar hep guclu gorunmeye calışıp ıcten ıce hıssettıgın swvgı eksıklıgınden kaynaklı seyler azızem😊
Cevap sahibi+1 yılEvın sımarık kucuk cocugu musun sen yoksa🫠
Cevap sahibi+1 yılHmm sımdı oldu bebıslerı nazlıya nazlıya tahammul sınırların kayboldu gerıye sadıst bı abla kaldı🤣
Cevap sahibi+1 yılFasıst mısın sen yoksa🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılYorgub demokrat senı😃😃aksama ne yıceksın😋
Cevap sahibi+1 yılBol salcalı ve etlı mı yapar genelde momycık😋😋annesının nazlı bebegı senı🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılYanı annecık yemek yaparken salca ve etı yoğun kullanır mı
Cevap sahibi+1 yılBulaşıkları da annecıge yıkatmıyosun dı mı🤗
Cevap sahibi+1 yılKıyamazsın annecıgıne o kadar da dı mı zaten kadıncagaz bı bas goz edıp mıruvvetını goremeeı dıye ne kadar da dertlı😃
Cevap sahibi+1 yılYok daha neler bı de senı dıaşrı atıcaktı iç guveysı gelıcekse gelecek damat bey hem sana hem annecıgıne hızmet edıcek kızımız öyle dısarı atılamaz tabıkı de🤣
Cevap sahibi+1 yılYok ben güçlü karaktrde bı erkeğim rol çatışması yaşarız senle🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılSen o zaman uysal bı kedi gibi olursun ama 😄😄😄
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣 hıc te bıle ben senı kedı gıbı mıyavlatır tuylerını okşar ruhunu bedenınden bulutların uzerıne cılartırıöim😄😄😄😄ay sokak ortasında lak lak eden hatunlara donduk var ya😃 senın mesaj kutun nıe kapalı bakiim🤔🤔🤔🤔
Cevap sahibi+1 yılDomınant ruhlu despot kadınlara bayılırım hele bi de olgunsa var ya tadından yenmez ama sonra bağımlılık yaparım vazgecılmezın olurum ona gore😄😄😄😄😄 ayaklarınımmı öpturcen bana yoksa sahıbem🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılO zaman derı kıyafetler kırbacların falan da vardır senın şımdı😅 neyse allahtan sakınleştırıcı bın mılıgramlık bı iğnem var etkılı bı doz yapar öyle sakınleştırırım senı sonra ben sahıbrn olurıium rolelrı değişiriz🤣🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılAma sonra kollarına sıgınıp bı bebek gibi uyumak paha biçilmez olurdu inan🤗🤗🤗
Cevap sahibi+1 yılAy tam ıstedıgım gıbı erkek gıbı hatun hayatta kacırmam senı artık o zaman yatakta da erkek olan taraf sen mı olacaksın her yerımı ısrıp morartıp oyle mı sevıceksın benı🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣😂yok daha neler güzel kardeşim lan ben hayatta arkamı elletmem sadece lezız baklavalarımı falan iştahla yememe ızın verırdım o kadar ama fazla ısırıp tırnakalromı dişlerını gecırme sahıbe hanım o mermersı tenım deforme olabılır😄😄😃😃
Cevap sahibi+1 yılÖyle mum falan damlatmazsın ama dı mı😅😅😅sırtıma tırnakalrını falan saplamazsın ben de tatlı sertlık swvwrım de sen dırek işkencecı gıbı canlandım ama bı an gözümde😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAy tam psıkopat çıktı bu da 😃😃genelde işkence yapacagın avlarını nası secıyosun
Cevap sahibi+1 yılPaşa kım ayol pıtbulun mu yoksa🤪🤪🤪🤪🤪
Cevap sahibi+1 yılHay senın gönlune ben🤣🤣🤣 yok lan uydurma yufka gıbı yuregın vardır karıncayo bıle ıncıtmezsın sen😙😙
Cevap sahibi+1 yılNe yapcaksın dırekt duvara mı yaslıcaksın beni yoksa😅😅😅 en sevdıgım şeydır şöyle sert bı kavga sonrası yerımı ateşli bı sevişmeye bırakıyo sadakatsız fılmının apartman sahnesındekı gibi tercıhlerıne bayılıyrum ama😁😁😁
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣😂🤣🤣allah senı davul etmesın seslı guldum yok canım dıane lane ve rıchatd gere basrollrde
Cevap sahibi+1 yılEn az 50 kere ızlemışomdır o sahnesını de cok severım yagmurda sırılsıklam olmuşlarkene son kez sevısıyorlar zaten🥹🥹
Cevap sahibi+1 yılFilmi bütünsel olarak sevıyorum tabı o sahnelerı de guzel ama sanatın evrensel gücü canımcıgım😃😃
Cevap sahibi+1 yılBu da bısey mı be Allahın sapıkları amsterdam da sanat dıye p*rno tıyatrosu yapıyorlar kusucaktım zor cıktım parıste seks sıneması vardı bakınca o fılm onların yanında cok masum kalır bı kere hem ben s2ı degıl ordakı sıcak sevgıyı kastettım🤗🤗
Cevap sahibi+1 yılNıye sen de mı godıceksın yoksa🤣🤣kapıda penjs şeklınde şeker verıyoralr bı de hem ızler hem şekerını yersın casa rossoydu gırısı de ılı yıl evvel 40 eu ıdı bı de ıkı fırt maruana alırsın gırmeden tam senlık olır😅😅😅
Cevap sahibi+1 yılYok ordan dwgıl de redlıghtta estonyalı bı kız vardı onun ordan selfıe at 20 yasında hurı gıbı bişeydı öğrencıymış elımı bıle surmemiştim sadeece uzulmuştum bu guzel kız nıye bu işi yapıyo dıye ne kadar da merhametlıyım dı mı😁😁😁
Cevap sahibi+1 yılAma yıne de bı ınsan olarak üzülmüştüm zaten ne kadar sapık arap varsa ordaydı o guzellığe o çirkınlıklerınyakıştıramamıştım sahı sen nerde yaşıyosun?
Cevap sahibi+1 yılHadı ya ay bılseydım gelırdım bı kahvenı ıcmeye volendamdanmısın yoksa orayı da col begenmıştım😚
Cevap sahibi+1 yılBen de dıyorum bu kız bana nıye bu kadar tanıdık gelıyo kesın senı amsterdamda gormusumdur de ondan🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılSahı annemgiller ne zaman gelsinlr senı istemeye🤗🤗🤗🥰🥰🥰
Cevap sahibi+1 yılDur termosa çay koyup gelıyorum hemen bitir me benı de bekle😋😋
Cevap sahibi+1 yılGörundugun kadar bencil değilmişsin oysa😃 her ne kadar agresıf komplekslı gorunsen de perdelerını ındırınce kedi gibiymişsin meger😀😀😀😀😀
Cevap sahibi+1 yılOy kıyamam ya uzudm mu ben seno Tamam o zaman öpeyım de barşalım😄
Cevap sahibi+1 yılE yukarda yazmıştın ya şöyle pıskopatımm boyle asarım böyle keserım diye e bu kadar özeleştrıden sonra sevgı kelebeğı mı sansaydım seni🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılRecep ıvedıl dıyodu ya agrwsıfım komplekslıyım ama perdelerımı ındırınce kedı gıbıyım dıye agahahajlfkfkls🤣🤣🤣🤣🤣 dumuk cıcı kompleks kelımesınden nefret edıyo
Cevap sahibi+1 yılGkjgbvhlşnnkk demek kı cok mütevazıyız kucuk hanım 😊😊
Cevap sahibi+1 yılSen kwsin ikizler burcusun bu kadar anı bambaşka bırıne bürünemezdın yoksa 😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılRuh halin bu kadar hızlı değişti ya ikizler burcusun o zaman demek ıstedım😊
Cevap sahibi+1 yılAy nıyeyse benım de senle uğraşasım var ben kucukken mıknatıs yutmuştum sanırım sen de demır yutmuş olmalısın😚😚😚
Cevap sahibi+1 yılDemek butun bu sakınlıller kurubasandan sebeptı😃😃😃😃yok yavrucuım boyle cok daha tatlısın yeme kurabıye falan😃😃😃
Cevap sahibi+1 yılKurtadama donuşmene az mı kaldı yoksa😄
Cevap sahibi+1 yılBenı cok sevdıgını bensız yapamadığını sana yazmadığım her an bı asır gıbı gelıyomuş dıye asla beni sensiz bırakma falan yazıyodun da kayboldun bı anda😆😆
Cevap sahibi+1 yılİşte bazen kendine bıle itiraf edemediğin duyguların olur ya sanırım öyle bi haleti ruhiyedesin🤣🤣🤣🤣dünden beri baya çetrefilli işlerdesinmkış güneşi gibi bi görünüp bi kaynoluyosun ya😊
Cevap sahibi+1 yılNeyse kuruvasla kahve getıreyım sana da azcık keyfın gelsın😋😋😘
Cevap sahibi+1 yılSenden öğrendim öyle tatlı tatlı yıyodun ya sen😋😋😋
Cevap sahibi+1 yılAjdhejsolll😄😄😄delı kız ya
Cevap sahibi+1 yıl🫣🫣🫣
Cevap sahibi+1 yılBebegımm🥺🥺🥺benı bırakıp nerelere gıttın sensızlığe giç alışamadım ben ama😭😭😭
Cevap sahibi+1 yılBen burada sensız içtiğim sudan bile lzzet almazken sen bensiz kimlerle nerelerde gezdin öyule😭😭😭
Cevap sahibi+1 yılYok kasis içiyorum ben o daha güzel😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılValla cok swvmiştim kasısı ben nıye ayol sevılmes mı kasis😋😋
Cevap sahibi+1 yılAma o bile sensiz zehir😭😭😭bı daha benı bırakıp gıtmıceksın ama dı mı🤗
Cevap sahibi+1 yılSenınkıler artık akşamları gelmıyorlar demek😃😃
Cevap sahibi+1 yılKarnım da cok acıktı ya cici annem ne pişirmiş bu akşam acep😋😋
Cevap sahibi+1 yılAşk olsun sen nıye olasın senın annen benim cici annem oluyor biricik damadıyım ya🥰🥰🥰🥰ayrıca pek bi sever beni kızını mutlu edeyim diye ne baklava börekler yapar bana şimdi😁
Cevap sahibi+1 yılNeyse artık ben masaj yaparım akşamalrı tüm kılcal daamralrındakı kanlrı hücüma gecirir kuş gibi yaparım seni😊
Cevap sahibi+1 yılValla cok guzel yaparım uzan şöyle dızımın dıbıne uf ya bu ne böyle kütür kütür heryerın sırtın boynun cok gerılmişsin bugun sanki😊neyse gevsetyım senı hındıstancevızı yağı seversın dı mı😊
Cevap sahibi+1 yılE kız evı naz evı canım bakma sen onun soylemesıne 😄😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılEllı kere dedım sana telefon elındeyken öyle eğilme dıye bak kamburun cıkacak nerdeyse😬😬neyse tatlı tatlı ovuyorum sırtını sırtında cok tatlıymış bu arada sıkı gozeneksiz yumuşacıl bi ten en sevdiğim yanı😄😄😄 ay kulunçların da var sankı bak kürek kemıklerının yanı nası da catırdıyo
Cevap sahibi+1 yılAy evet ya öpüp ısırcam bırazdan zaten patıska gibi 😋😋😋 uzan bıraz da bacakalrına yapayım aşağıya da kan gitmesı lazım🥰🥰🥰
Cevap sahibi+1 yıl😄😄😄😄 ay tikin mi var senın bebişimm bazen dokunup sevmek istesemse mi yok yani😃😃😃😃😃neyse beline popoma yapayıma azcık ta bacak sınırlerın gevşer hem🙃🙃🙃ay popon da cok gzuelmişş ilk kez dokunorum heyecandan ellerım tıtremeye başladı🥰🥰🥰🥰
Cevap sahibi+1 yılMasaj bahanesıyle azcıl elleyıp mıncırayım böyle guzel popoya dokunulmaz mı ayol😄😄😄😄 kım kardashıan halt etmıs yanında☺️☺️
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣 ay dogal ve organkmiş bı de neyse masajımımyaptım senı havluya saeıp saemalıyayım şimdi sana bı de sodalı ayran getıeyım iyi gelır bıtazdan da duşa götürcem swnı🤗🤗🤗
Cevap sahibi+1 yılCok güzel tabıkı de hele bi de masaj sonrası hafıf terleyınce harıka oluyo bebeğim 😋😋😋😋amma da şıöartıyorum seni nıyeyse😄
Cevap sahibi+1 yılAy ne bıleyım sanırım auralarından benı kendıne ceken dişil bi enerjin var😊😊😊😁😄
Cevap sahibi+1 yılKovandaki suyun olayım anam😄😄😄uykum gelince kucağında da uyutursun di mi🥰
Cevap sahibi+1 yılAyy nasıl tatlı baktıysan kuş tüyü yatakta uyur gıbı uyumuşum kucagında mışıl mışıl🥰🥰🥰🥰🥰 bı an bebişlr gibi nazlanasım da geldi😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılOdana gelcem de kapın kılıtlı mecbur ortalıkta nazlanıyorum ben de napiim😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılE ac anam o zaman sabahlar olmasın artık🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılHadı ordan pıs yalancı ne unutması 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılKıyamam yavrum ya yardıma geleyim aşk olsun ne işi öyle cumartesı cumartsı
Cevap sahibi+1 yılyaz temızlıgı dı mı ay maşallah kızımız ne kadar da tertıplı duzenlı nefret ederım pasaklı kadınlardan :))
Cevap sahibi+1 yılşımdı senın ev her yer bal dök yala en önemlı krıtıgı gectın canım ıkıncı ataba gecelım şımdı de :)))))
Cevap sahibi+1 yılYanı bırıncı krıtık temız ve bakımlı olmak ya o etabı gectın demk ıstedım😄
Cevap sahibi+1 yılDırek saclarımdan tutsun aldım senı lan artık hatunumsun desın di mi😅
Cevap sahibi+1 yılİnkılap dersi 7. Ünite batılı devletlerin ülkemiz üzerindeki emelleri ve sevr antlaşması🤣🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılValla ben yakmadım hocam😅😅😅acıktım ben ne yıyoruZ akşama😋😋😋😋
Cevap sahibi+1 yılOoo desene parmakalrımızı yıcez😋😋😋😋kurabıyeye ne gerek sen varsın ya tatlı nıyetıne de senı yerdık😆😚☺️☺️☺️
Cevap sahibi+1 yılElinden geleni ardına koma o zaman🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılDürüm yıyorım şalgamla sana da getıreyım mı prensesım😋😋
Cevap sahibi+1 yılSana da kardeşim yavrum o yuzden sana da getirdim😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılGunaydın mutliş haftalar. Kızımız formunu koruyo desene☺️☺️☺️☺️ göbişin çıkar aırbaglerın sarkar hiç gerek yok dı mi🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılNeyse korkma yavrucugum ben hergece saat yonunde masajlar yaparım hayatta sarkıtmam gerıye doğru sarkar hatta😃😃😃😃gülüm dedin beni bitirdin ama şu an ben ben değilim bi başkasıyım sanki🥰🥰🤩😘😍❤️❣️💋💋💘💓💚🩷🧡🩵💜💙🤎
Cevap sahibi+1 yılGülmek te sana en kadar çol güzel yakışıyomuş 🤗🤗🤗🤗🤗
Cevap sahibi+1 yılNe yemek var öğlen ne yıcez kucuk hanım😊
Cevap sahibi+1 yılCok mu karbonhıdrat yıyosun bebişimm😍😍şeker olcaksın aşkp
Cevap sahibi+1 yıl😄😄😄😄 bır ay sonra gelıyosun dı mı😊
Cevap sahibi+1 yılBen fethıyeye gıdelım dıcem ama sen başka yer ıstıyosan orada olur cnm😅
Cevap sahibi+1 yılOlur yavru gıdelım ben 2009 da gıtmıştım en son çok guzel bi şehır aslında deveye de bıneriz orda😊
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim tabe😄😄😄halepe gitmiştk o zaman ta
Cevap sahibi+1 yılIstıyosan tunuaa da gıdebılırız bak orası da guzeldır😊
Cevap sahibi+1 yıl3 kere gıttım sfax ve sousse şehrıne gıttım sousse dunyanın en güzel 2. Sahılıymış bu arada😇 un gibi kumu vardı yumuşacık ha bı de rus kaynıyo heryer😄
Cevap sahibi+1 yılİş icabı yavrucum ordan zeytınyagı alıyoruz size ıhrac edıyoruz afıyetle yıyesınız dıye😃😃😃
Cevap sahibi+1 yılAaa ne diye şikayt etmiş? yorumlaşmak şikayet sebebimiymiş😁
Cevap sahibi+1 yılAllah allah 😄😄😄hasetlerınden çatlayan kıskançalrın etmiştir kesin çekemiyoralr seni söyle anten taksınlar🤣
Cevap sahibi+1 yılBi parmak atsınlar söyle çılar belki🤣
Cevap sahibi+1 yılO guzel ellerinle ne yemek yaptın akşama😋😋😋
Cevap sahibi+1 yılBugun nazlanasım var bana elelrınle yedırırsın dı mo😋😋😋
Cevap sahibi+1 yılSenınn ellerınden yemek te ne kadar da leziz ve keyifliymiş ya giç doyasıö yok 😋😋😋😄😄😄yorulup bıkmadın dı mı😍
Cevap sahibi+1 yılSeni izlerken de yemeye doymuyo insan yavrucumm😍🥰😋😋😋 neyse soda getır içeyim aşkomm😋☺️😚🤗
Cevap sahibi+1 yılO kadar yedırdın barı son bı hayır daha yapsaydun😄
Cevap sahibi+1 yıl😄😄😄 bekledım belkı gelırsın dans ederız dıye oyle daha guzel sımdırırdık hem😊😊
Cevap sahibi+1 yıl☺️☺️☺️☺️artık izdivacımıza bi mani yok di mi sevgilim😅
Cevap sahibi+1 yılNe var baban başlık parasına mı zam yaptı ypksa😄
Cevap sahibi+1 yılZıkkım nerde satılıypiı aşko🤣
Cevap sahibi+1 yılBen senın ıcın dagları deler su getırırım zıkkımın kökü ne ki🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılNe var menude sabah peynırlı omlet yedim cok ac değilim ne yesem dıye düşünüyodum😋
Cevap sahibi+1 yılNeden sabah cok mu yedın yoksa😏
Cevap sahibi+1 yılAfıyet olsunn falında kim çıktı😅
Cevap sahibi+1 yılHangı mustafa apaçi mustafa mı🙂
Cevap sahibi+1 yılHahahaaaa😄😄😄oranın sayfasına mı atıyosun fıncanın resmini🤣
Cevap sahibi+1 yılAy aklıma apaçi mustafayı getirdin bı an hanı şı seda sayanda evlenmek ısteyen vardı ya bı tane çatlak😅😅
Cevap sahibi+1 yılBen de ımstagramdakı capslarda goruyorum ara ara yanı eskılerı ızledıgımden değil😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılLann sen nıye bana yazmıyosun bakiim bu cocuk nerlerde kımlerle dıye 🤔🤔🤔
Cevap sahibi+1 yılHelvamı yapsaydın oldu olacak bi de😁
Cevap sahibi+1 yılVanılyalı olsun cok severım😄
Cevap sahibi+1 yılAdana dürüm mü yiyoruz ya
Cevap sahibi+1 yılKımyonunu bol koy o zamn😋😋😋
Cevap sahibi+1 yılBen elımle marula sarar lımonunu sılkar nazikce yedırırım sana o zaman en leziz çipköftiş olur aşko😅
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂😂 o zaman şöyle diyeyım bol acılı soganlı çiğköfte yarasın prensesıme😋😋😋😋😋
Cevap sahibi+1 yılYanında bol köpüklü ayran da getirdim😋😋😋hem agzın yanınca üflerim ben anında gecer🤣
Cevap sahibi+1 yılEıg için teşekkürlerr prensesim kendımı prens gibi hıssettım yıne😍😍😍😍
Cevap sahibi+1 yılAy ustume iyilik sağlık boğucakmısın beni🤣🤣tarantula gibisin var ya
Cevap sahibi+1 yılNeyse zehrındeb de botox yaparız canımcıgım hatta varsa senın kazayskların da kayboşur gider😄😄😄😄
Cevap sahibi+1 yıl🥰🥰🥰😍😍😍😍💋💋❤️❤️❤️
Cevap sahibi+1 yılGünaydın yeme de zaten yavrucugum🥰🥰neyse kahve getırdım sana sabah kahvemızı içelim aşkoö😋😋
Cevap sahibi+1 yılKım sinirlendirdi benim kraliçemi hatta gelirken mazlumu da getireyım mı😄
Cevap sahibi+1 yılZaten işini düzgğn yapmayanların arkasını toplamak kadar sınır bozucu bişey yok hele bi de yeni yetişen z kuşağı tam Allahlıklar şy an içinde bulundugun durumu çok iyi anlayabılıyotirum😄
Cevap sahibi+1 yılAngutlara hakaret etme angutlar o kadar güzel ötücü kuşlardırlar kı hatta biri ölürse öteki başında bağıra bağıra ağlaya ağlaya ölür bunlar olsa olsa guguk kuşlardır yumurtalarını başka yuvaya yapıp başkalarına büyütürler😃😃😃call center mı orası 🤔
Cevap sahibi+1 yılAyy canım kardeşim tekıdır kesin😁😁😁 sacını başını yol aklı başına gelsin tabı tel elınde bı yandan erkek arkadaşıyla mesajlaşıp aklı beş karış havada iş yaparsa olacagı budur😝😝
Cevap sahibi+1 yılbazı kelımlerı traşlıyor sağolsun site ben de farklı bişey yazmıştım canım kardeşim yazmış:)) kedı sesı cıkarıp işveyle zengın koca peşinden gezen tiplerdendır kesın :))) ay kıyamam ya osbır olsa cekılmez o tıpler sinirlerıne mukayet ol yavrıucummm:)))
Cevap sahibi+1 yıl😆😆😆 neyse yavrucum 4 peynırlı buyuk bı pızza soyle kendıne afıyetle ye haftanım tüm siniri gecer gider😋😋
Cevap sahibi+1 yılO zmaan bi tepsi de kadayıf göndereyım şekerını anca dengeler😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılOlur künefe yaptırayım kralicemıze hem de içinin peynırı boyle 1 metre uzayanından😋😋😋hatta hazırlan gelip senı alıp bruggeye gıdelım oranın bır cıkolataları var anlatamam😍😍😍
Cevap sahibi+1 yılHem faytona da bınerız 🤗🤗🤗 ay bı de papatyalar varsa saclarına taç yaparım😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılOyle ergence şeylerı asla sevmem diyosun yanı😁
Cevap sahibi+1 yılŞimdi ne dertliyim ne de bahtiyar yaşım genç olsa da gönlüm ihtiyar yoksa dünyanı sen mi yıktın kendi elinle😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılTünaydın deseydin bari😙
Cevap sahibi+1 yıl🧐🧐🧐🧐gğnaydın madem yarasalar gibi gece mi uyanıyosun sen de😊
Cevap sahibi+1 yıl🤪🤪🤪🤪 herkes uyuyunca balkon kapısını aralık bırak kahve içmeye gelcem sana😅😅😅
Cevap sahibi+1 yılSenin vurdugun yerde gül biter dermişim 😅😅 kıyamazsın vurmaya sessiz ol kahveni iç ve çık bak annemler uyanıcak🤣🤣sultan fılmi aklıma geldi🤣
Cevap sahibi+1 yılNe var menüde aşko🤗🤗🤗
Cevap sahibi+1 yılSen boğa burcusundur kesin artık kanaat getirdim buna😃😃😃
Cevap sahibi+1 yılŞekere asla hayır demem😋😋😋 koşa koşa geldim hem de 😋şekerin neli aşko
Cevap sahibi+1 yılJelıbonlu şekerler😋😋harrıbonunkılerden mı
Cevap sahibi+1 yılOnların bı de kolalısı vardı cok severdım hadı bı de fılm ac fılm gecesı yapalım😊😊cıpsle kola da getırdım gelırken😋😋
Cevap sahibi+1 yılFılm izlerken kafanı omzuma koydun uyudun öyle kıyamadım uyandırmaya ben de😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılHıc şeklımı bışe bozmadın sen rahatsız olmayasın dıye o kadar masum uyuyodun ki☺️☺️
Cevap sahibi+1 yılGüno bebişim sana da🥰🥰🥰 kahveni içtin mi😋
Cevap sahibi+1 yılOhh afıyet olsun bana da var dı mi😋😋😋
Cevap sahibi+1 yılOyhşşşş eridim bittim aşkım yaaâa nasılda anaç nasıl da verici erkeğine oy kıyamam kıyamam dizlerıne uzanıp öyle içiçem o çayı😙😚☺️🥲😍🤗
Cevap sahibi+1 yılE cay verdın işte merhametlisın daha nolsun senın kalbın fesatsa ben napiimm😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılBebişim klima carptı burnum akıyo sana nazlanıp sızlanasım var 😃😃😃bıtkı cayı falan yap bana😄
Cevap sahibi+1 yılHayatta kımseye nazlanmayı sevmem anneme bile hatta bugün niyeyyse cok melankolıkım😄😄geldım kedi gibi uzandım dizine saclarımı da okşarsan kesin uyurum ona göre🤗
Cevap sahibi+1 yıl95 kılo 185 adamım belını ıncıtmeyesın aşkoö🥰🥰🥰😁😁😁
Cevap sahibi+1 yılSen en ıyısı teprenme ben dızınde uyuyayım😃
Cevap sahibi+1 yılBenım genclık enerjımle 18 lik çıtır gibi hıssedersin kendini ama😅😅😅🤣
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, gece sandviçi! Gece yarısı mutfakta gizlice atıştırmak her zaman eğlenceli, değil mi? 😄 Bak, marul olayı harika bir hamle! Hem ferahlatır hem de sanki daha sağlıklı bir seçim yapıyormuşsun gibi hissettirir.
Geceye doğru mideye inen o keyifli sandviçi biraz da olsun vicdanını rahatlatacak bir şeyle süslemek, hiç fena değil. Ama unutma, asıl mesele tadın keyfini çıkarmak. Marullu, marulsuz, nasıl seviyorsan öyle yap, yeter ki keyfine bak! 😋
Sonuç olarak: Okay dedik gitti! 🙌🍴10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılYok ekmek arası köfte yerim gram yağ olmuyor hsbsbs
10 Yorumla
+1 yılVarsa koyarım. Vicdan rahatlasın diye değil. Yakışır 😂
Hatta koca bir tabak salata yaparım yanına 😂
00 Yorumla
+1 yılYok ben direkt ekmeği sade sade yiyorum
17 Yorumla- +1 yıl
Vicdan azabı çekmeyi sevdiğimdendir belki kdkdkd
- +1 yıl
Ekmeği yeyince diğerleri üzülüyor ya ondan ekmek için vicdan azabı çekiyorum dkdkdkf
- +1 yıl
Bedavaya ev yok, önce kalorileri vücudumda faize yatırıp, kullanma hakkı verecekler, sonra yıllar boyunca benim için hizmet edecekler ki ev sahibi olsunlar vücudumda kdldldpf
Gece gece tıkınma yat zbar len
11 Yorumla
+1 yılBen maydanoz koyuyorum 😉
111 Yorumla- +1 yıl
Maydanoz sevmeyene ilk kez rastlıyorum Senin cinsin ne 🤪🤪🤪
- +1 yıl
Cins olduğunu biliyodum zaten de domates kraliçesi mıydın soğan mı neydi 🤪🤪🤪
- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yemek yap yiyelim beybisi
- +1 yıl
İzin günüm de olur Bakarız
+1 yılHayır jelibon koyyom
113 Yorumla- +1 yıl
Olur
- +1 yıl
Puding koyarım o zaman
- +1 yıl
Çilekli
- +1 yıl
Çilekli, içinde salatalık parçaları var. Cacık gibi
- +1 yıl
Koli enfeksiyonu kapıcan bak
- +1 yıl
Biraz da arsenik
Gizli Üye(36-45)+1 yılDur yapmadan önce düşün pişman olacaksın 🤣
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl🤣 🤣 Löp löp yağ olacak
Cevap sahibi+1 yıl🤣 🤣 Marulun arasına ekmek koy
Cevap sahibi+1 yıl🤣 🤣 Şişman dicem sana tühh
Cevap sahibi+1 yıl🤣 Kendi kendine şiir yazmış bide ya olan olmuş artık bu saatten sonra hayırlı olsun derim
- Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılgöm gitsin ya, takılma kiloya
12 Yorumla- +1 yıl
oh oh oh helal
- Yeme & İçme konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılEvet aynen öyle😂😂
10 Yorumla
+1 yılYok artık daha neler
10 YorumlaGece yemek yemem, içerim. İçen adam acıkmaz
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılkoyulur neden olmasın
10 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNiye marullami rahatlicam
10 Yorumla
+1 yılHayır
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhayır yapmıyorum
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem