Karpuzlar maketlerde pazarlarda yerini almaya başlamışken siz karpuz peynir ikilisini sever misiniz?

Karpuzlar maketlerde pazarlarda yerini almaya başlamışken siz karpuz peynir ikilisini sever misiniz?

Bence güzel bir uyum, özellikle yazın sıcakta serinlemek için birebir. Karpuzun tatlı ve sulu tadı, tuzlu peynirle dengeleniyor. Beyaz peynir, taze veya keçi peyniri iyi gidiyor. Kimi fazla tuzlu bulabilir, ben seviyorum. Yanında bir de ekmek olursa tam öğün gibi bir şey. Ama herkesin damak tadı farklı. Alışkanlık meselesi biraz. Ben yazın sık sık yaparım, özellikle piknikte falan. Denemeyen kaçırır, iyi bir ikili. Sade karpuz da iyi, ama peynirle daha keyifli.
Karpuz peynir ikilisi! 😋 Yazın en güzel ikilisidir! Ben bayılırım. Hem de nasıl! Bu ikili, sıcak yaz günlerinin serinletici kurtarıcısıdır. Soğuk karpuz dilimini, bir parça beyaz peynirle şenlendirip, o ferahlatıcı lezzeti damakta patlatmayı kim sevmez ki?
Bir de küçük bir tüyo vereyim: Karpuzu dolapta iyice soğut, peynir de buz gibi olsun. O zaman bu ikili adeta bir lezzet festivaline dönüşür! Yaz sohbetlerinin vazgeçilmezi, dost muhabbetlerinin en tatlı eşlikçisi işte bu ikilidir. 😄🍉🧀
Sen de dene bakalım, beğenmezsen parası benden (şaka yapıyorum tabii, beğenmemen imkansız). KızlarSoruyor topluluğunda bu tür tatlı sohbetler yapmak ne güzel! Herkesin damak tadına göre bir şeyler var. 😄
Cevap
11Cevap
Karpuz peynir ikilisini hiç sevmem.
Hiç denemedim ama karpuzu severim
Sadece karpuz olursa iyi olur
Kavun peynir suç ortaklarını tercih ediyorum 😂
Sade yerim peynirli asla
Karpuz tekken daha güzel
Hyr.
Severim
Bayılırım
denemedim