Kasapta ne kadar bayadır gidemediğim için bilmiyorum ama Groseri marketteki et fiyatları bunlar 😶

Kasapta ne kadar bayadır gidemediğim için bilmiyorum ama Groseri marketteki et fiyatları bunlar 😶

Carrefour kıyma fiyatı 429 TL/kg, kıyma da gayet güzel. Görseldeki 650 liralık döş kıymasına göre de daha az yağlı. Haftada 1 veya 2 kez etli veya kıymalı sebze yemeği yapıyorum. Tek yaşıyorum zaten, fazla almama gerek kalmıyor. Ayda 1 veya 1,5 kg bana yeter.
Cevap
11Cevap
değilim...
İthal etin kg’s 5$ bile değilken nasıl olurda bu adamlar bu fiyatlara satıyorlar. Akıl işi değil 500tl ideal rakamlar kesinlikle başka yere bakmalısınız.
Kıymanın normal fiyatı kilosu yani Migros’ta 400 küsür diye biliyorum. Bu kasap pahalıymış sanki
Allah yardım etsin bu millete. Ne yapalım et yemek için E 5 oradaki et balık kurumuna mı düşelim?
Et balık kurumundaki etler 3€’luk etler onları Almanya’da kediye kopege alıyorlar 🤢
Vallahi ben oradan yiyorum çok iyi yani. Groserininde bir numarası yok yani adanalısan gideceksen Salbaştan alacaksın veya topalak kasabından alacaksın.
Bir asgari ücretli 18 kg dana bonfile mi alabiliyor
Sanırım öyle. Almanya’da 13€ olduğunda ne tepkiler çekmişti Şu an 12€ civarında
Rusyada dana eti kemiksiz 600 ruble, tavuk göğüsü 400 ruble. Döviz açısından bakarsan dana eti 6 euro, tavuk göğüsü 4 euro, bütün tavuk kilosu 2 euro.
En son pazar günü yedik ama eskisi kadar sık alamıyoruz
Kafayı yemişler. Bu fiyatlar normalin üzerinde
Et yiyemeyen bir toplum var Starbucks ta etten pahalı suya dünyanın parasını verenlerle tıkabasa dolu gel çık bu işin içinden
Eve istediğimizi alabiliyoruz şükür ama ben et yemiyorum
Soru ne alakaa cinsellik kategorisinde
çok şükür alabiliyorum
Valla çok şükür yiyorum
Rahatça yiyebilecek imkan var
Etslz olmuyor
Et almak yerine koyun kesmek daha mantıklı
Koyun fiyatlarından haberin var mı 🙄
Hayr genel dedim ya et alamıyorsan koyun al demek istemedim bizde hep tavuk yiyoz🤣😂 anca kurbanda kesşyorux alişkanlik sanrm cok aramıyoruz
Çok şükür zorlanmadan alıyorum.
Yuh ya
değilim
evet elhamdulillah
Bazen
Yiyoruz çok şükür
Hep yerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?