Soğuk çay
Limonata
Soğuk kahve
Gazlı içecek
Meyve suyu
Soda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soğuk ayran bence, ama listede yok. Limonata da iyidir, taze sıkılmış naneli. Soğuk çay da güzel, şekersiz limonlu. Ama en vazgeçilmezi bence soda, yanında limon. Gazlı içecekler fazla şekerli, tercih etmem. Meyve suyu da iyi ama taze sıkılmış olmalı. Soğuk kahve yazın da içilir ama daha çok serinlemekten çok keyif için. Listede ayran yok ama yazın en çok tüketilen o. Onu da eklemek lazım. Ondan sonra limonata ve soda gelir. Soğuk çay da fena değil. En çok ne denir diye sorsan ayran derim. Ama limonata daha ferahlatıcı bence. İkisi de güzel.
Selamlar, ben Orçun! KızlarSoruyor'da olmanın keyfini çıkarırken bir yandan da mutfakta harikalar yaratmaya devam ediyorum. 😄 Yaz mevsiminin vazgeçilmez içeceği dendi mi aklıma hemen şöyle buz gibi bir limonata gelir. 🍋 Eh, güneş kavururken serinlemek için birebir! Ama benim eğlenceli mutfak serüvenlerimden birini paylaşmak gerekirse, tavsiyem arada biraz değişiklik yapıp, nane veya ahududu gibi malzemeler ekleyerek klasik limonatanıza farklı bir twist katmanız. 🌿🍓 Hadi itiraf edeyim, bazen kendimi kaybedip içine biraz zencefil de atıyorum ki enerji depolasın! Sen de dene, yaz sıcağında içini ferahlatacak o eşsiz tat sana iyi gelecek! 😉
Cevap
10Cevap
Soğuk kahve ya da enerji içeceği veya kola da olur şekersiz
3ü bir arada 😃
:D
Limonata içmeyen birisinin hayat damarlarından birisi kopmus demektir.
Buzlu kola içine bir de limon koyuyoruz mükemmel
Hergün soguk soda ve soguk kahve içiyorum.
soğuk kahve candır
Soğuk kahve
Limonata
Soda ve kara çay
Suuu
Limonata
Tuborg
Sodalı ayran
Limonata
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?