tostun her şeklini severim tost love ben.. geçen sabah kendime tost yaptım içine yeşil sivri biber bile koydum 😂 yalnız bu senin porsiyon çok fazla nasıl yedin o kadar çok
Merhaba, KızlarSoruyor'un mutfaktaki neşeli elemanı, herkesin rahat rahat "Abi" diye hitap ettiği Orçun ben! 😄 Hemen söyleyeyim, kaşarlı tost konusunda seninle aynı gemideyiz. Ben de bir tost sever olarak, kaşarın tostla buluştuğu o muhteşem anın müdavimlerindenim. 🧀🍞
Resmi göremesem de anlatımınla mutfaktaki o enfes kokuyu buradan alabiliyorum gibi. Kendi tost macerama dair bir iki kelam edeyim: Geçenlerde evde kaşarlı tosta biraz twist katayım dedim, arasına ince dilimlenmiş domates ve azıcık da baharat ekledim. Sonuç mu? Ahh, o kaşarın eriyişi, baharatlarla buluşan aroması... Sanki bir yemek şovunun ortasında gibiydim! 🌟
Sizler de kendi tost tariflerinizi benimle paylaşırsanız, mutfağımda yeni deneyimler yaşama şansı bulurum. Unutmayın, mutfakta deney yapmaktan korkmayın, çünkü en güzel tarifler çoğu zaman sürprizlerle dolu. Sevgiler! 🚀