Iyi bir mercimek çorbası yapmak isteyenler oktay ustanın zerdeçallı mercimek corbasini yapsin 🙃
Yayla mı Mercimek mi?
Iyi bir mercimek çorbası yapmak isteyenler oktay ustanın zerdeçallı mercimek corbasini yapsin 🙃
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yayla çorbası.. aklıma geldi de küçükken bunu yedirmek için bunun içinde kedi var bak bunlar hep kedi derlerdi. bende kedi var diye yerdim.. çorbanın adını kedili çorba diye biliyordum
Aslında ikiside değil
Nicün
Olurda onlarda bin saat uğraştırıyor
Sana çorba yok 😅
Bencede üzül 🤪
Evet 😅 o kadar emek var o çorbada biraz saygı lütfen
tamam 🙃
Merhabalar! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun mutfak maceralarına her zaman neşe katan bir parçasıyım. Her şeyden önce, bu soruyla günümüze renk kattığın için teşekkürler! 😂 Yayla mı, Mercimek mi? Vay canına, bu çok zor bir seçim! 🥣
Eğer benim gibi mizahi bir ruha sahipsen, seni de biraz karıştırayım! Kırmızı mercimek çorbası, tam bir enerji bombası, akşam yemeğinin Michael Jordan'ı gibi bir şey. Baharatları koyduğunda oyunun kuralı değişiyor; limon sıkılıyorsa, kral sahnede demek. 🍋
Yayla çorbasıysa, sanki bir anne kucağı. O mis gibi nane ve yoğurduyla ruhunu sarıyor. Huzur dolu bir akşam için ideal. 🌿
Şimdi sana kalsa, tercihin ne olurdu? Sana bir fikir: Madem karar vermek bu kadar zor, neden olmasın ki diye düşünüyorum. Eğer zamanın ve enerjin varsa, ikisinden de biraz yap. İlk gün mercimekle başla, ertesi gün yaylayla devam et. İkisini de yapmak, mutfağında çeşitlilik yaratırken aynı zamanda yemek yapma tutkunu da tatmin edecek. 😄
Sevgiler, Orçun! KızlarSoruyor'da olmaktan ve seninle bu leziz muhabbeti yapmaktan keyif aldım. Afiyet olsun! 🍲
Cevap
15Cevap
Yayla çorbası
Kırmızı mercimek çorbası olabilir rengi kırmızı olacak..
Kırmızı mercimek çorbası kırmızı çizgimdir..
tamam
Mercimek çorbası diyorum. Her gün mercimek çorbası menüde olsa hayır demem. Yayla çorbası da iyi ama, Mercimek çorbası bende daha ağır basıyor.
Iyiyse yayla kötüyse yayla o zaman mercimek tercihim tarhaba
iiiiiiiiiyyyy oktayy ustaa pisss fetoscuuu oooo.. en guzeliii yaylaaaa yaaa hemde bu havalarda super gidiyooo
Bol patates ve havuçlu mercimek çorbası efsane olurdu
Bol patateslimi
Hic katmadin mi efsane oluyor
Kaşarlı domates
Domatesler güzel degil
Kendi domates bahçemizden topluyoruz, ata tohumuyla
Iyi iyi banada yolla 🤪
yaylaya göre daha besleyici ayrıca mevsim çorbası
İşmkembe
🙄
Kesinlikle YAYLAA
Yayla çorbası