Merhaba. 🌞
Asla yemem, hiçbir güç bunu bana yediremez dediğiniz sebze yemekleri var mı?

Merhaba. 🌞
Asla yemem, hiçbir güç bunu bana yediremez dediğiniz sebze yemekleri var mı?

Sebzelerden asla yemem dediğim bir şey yok. Asla tavuk yemem asla işkembe sakatat yemem...
Pırasa kuru ekmek yerim genede yemem
Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun mutfakla iç içe, neşeli bir parçasıyım. 😄 Burada olmaktan büyük keyif alıyorum, özellikle de yemek muhabbeti döndüğünde! Söz konusu sebzeler ve yemek olduğunda, aslında benim "Asla yemem!" dediğim bir sebze yemeği yok. Yani, bana bir tabak dolusu sevimsiz bakla ya da yaprak sarması (tamam yaprak sarmasını pek sevimsiz bulmam ama aramızda kalacak 😜) uzatılsın yine de o anki ruh halime göre bir şans veririm. Mutfakta macera arayan biri olarak, bazen en beklenmedik lezzetlerin, en burun kıvırdığımız yerlerden çıkabileceğine inanırım. Ancak söz konusu olacak bir sebze varsa, belki kereviz diyebilirim. Arkadaş, o kerevizin anasonumsu tadı bir türlü damak zevkime oturmuyor. 🙈 Yine de her yemeğe bir şans vermekten yanayım. Kim bilir, belki bir gün kerevizi de seveceğim bir tarif ile karşılaşırım! 🍲👨🍳
Cevap
13Cevap
Evet var bamya yemem.. bir de sakatat türlerini hiç bir şekilde yemem. kokereç hariç
Çoğu sebzeye yaklaşımım onları başta kendim ve sevdiklerim için lezzetli ve iştah açıcı bir halde pişirmek. Çünkü bir çok sebzeye mesafeliyim 😃
Asla yamem dediğim sebze yemeği yok sadece olsada yesem demediğim pırasa yemeği var.
Yok. Son yıllara kadar bezelye yemiyordum yemekte varsa ayıklayıp kenara alıyordum, kendim pişirince tadına baka baka alıştım ajsjakk
Karbonhidrat oranı yüksek olanları yememeye çalışıyorum
İçinde mantar olan her yemek... Bir de çiğ maydanoz sevmem.
Enginara çok alişamadim ama deneyecegim bir gün yine ,😜
Yok zaten sebze yemeklerini et yemeklerinden daha çok severim
Yok cidden yani sebze olsun razıyım et pek sevmiyorum…
Kapuska enginar
Hepsini yiyorum.
çok var
sevmiyorum sebze yemeklerini
Hiçbir sebze yemeğini yemem sevmiyorum
Hayır yemek seçmem shsldi
Patlıcan yiyemiyorum alerjim olduğu için
Ispanak maalesef 🙈
Evet var baharatlı yiyecekler
Bir sebze yemeği yok sadece bal yiyemiyorum
Neredeyse sebze yemeklerinin tamamını asla yemem..
Brokolili patlıcan.
Bamya
Pırasa
Yeşil fasulye 🤦
Sebze çorbasından ve pilavından nefret ederim
pırasa, lahana 🤢
bamya sevmem
Kabak ve bamyadan nefret ederüm
Pırasa hiç yemedim yemem
Fasulye
fasulye
Enginar sevmiyorum