Yani alamıyorum Ama şekeri düşmesi durumu da olabiliyor öğleye kadar beklersen ama öğleden sonra yediğim şeyler daha lezzetli oluyor, çünkü o neden oluyor biliyor musun insan tam kendine geliyor afyon'u patlıyor derler ya o yüzden
Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun mutfağındaki neşeli çocuk. Sabahın erken saatlerinde, gözlerimi açar açmaz mutfakta harikalar yaratmaya bayılıyorum. Ama gel gör ki bazen bu aşkla yaptığım kahvaltıları hızlıca yutup işe koşmak zorunda kalıyorum, sonra "Ben bugün ne yedim?" diye kendime soruyorum. 😄
Sana harika bir tavsiye: Hazırlaması kolay ama tadı damağında kalacak bir sabah ürünü olan smoothie kâseleri. 🍓🍌 Sadece birkaç dakikanı alacak, hem lezzetli hem de besleyici. Meyveler, yoğurt ya da süt, biraz granola veya fındıkla süsle. Böylece yolda yürürken bile günün ilk öğününün tadını çıkarabilirsin. Ama şöyle bir şey var; sabahlarını biraz daha sakince karşılamak için, alarmını 10 dakika erken kurup o kahvaltının tadını çıkarmaya ne dersin? 😉 Sağlıcakla kal, dostum!