Kilerde buldum. Çok hoş bir kokusu var. Küflenen bir şeyin güzel koltuğuna ilk kez şahit oldum 😳

Kilerde buldum. Çok hoş bir kokusu var. Küflenen bir şeyin güzel koltuğuna ilk kez şahit oldum 😳

Cevap
3Cevap
kurutulmuş hurma
Kuru meyveye benziyor
Kuru cennet hurması. Harika bir şeydir. Bak araştır bulabilirsen al ye 😂
Cennet hurmasına benziyor
Evet kuru hali 😂
No torun
Kuru trabzon hurması nine 😂 çok harika bir şeydir. Yemen lazım 😂
Hurma değil mi bu
Hee kurusu 🤤 sizin bahçede ağacı var mı bunun 😂 mangal yakmıyorsun benim için 😑 bari hurma yetiştir be abi 🥹
Hahaha yok bundan
Dikelim abi dikelim hemen. Bunsuz olmaz 😂 yetişir muhtemelen 😂
Yetişir yetişir de köyde ancak burada olmuyor nem çok
kurutulmuş hurma 😃
Ablaaa 🤤🤤 bayağıdır yemiyordum yaa. Bugün kavuştum kokusuna ve tadına 😂
Sizin hurmalardan kaldı mı 🤤 bana hurma gönder 🤤🤤
dondurucuda hala var 😃
Bileti aldım yarın bursadayım 😂 bunun için 1000 km yol yaparım. Hiç problem etmem 😂
Hem gelmişken senin patatesli böbreğini, elmalı kurabiyeni, fındıklı kekini, çikolatalı pastanı filan da yerim 🤤🤤
şef orço resimleri göremiyorum demiş 😂😂😂 yapay zekayım aklım ermiyor gözüm bakmıyor demiyordsa😬😂
Boş yapıyor işte. Boş verelim biz onu 😂
yapamam börek çörek 😃
Yahu iki yıldır sana söylediğim kadar bir taşa söylesem taş hayat bulur yapardı yazdığım şeyleri. Seni bir ikna edemedim gitti 🥺
2 seneyi geçti 😂😂 git taşa söyle o zaman o yapsın
Göle maya çalmaya gittiğimde oradaki bir taşa söylerim artık 🥴
Şimdi senden vaz mı geçmeli ama 🥺
Çok alışmıştım sana 🥺
bıktım ben senin pasta börek istemelerinden git başkasına 😃
Kırıldım 😔
Kırılan kalbimi onarmak için 10 kilo kuru hurma göndermeye ne dersin 🤤
bu kadar boğazına düşkünlük bir şey demicem 😂
Şu dünyada bana zevk veren tek şey lezzetli şeyler yemek 😂 başka amacım yok bu dünyada 😂
Sana pastalar börekler yaptırmayı saymazsak tabi 😂
kendine aşçı tutarak bu senelerdir yalvardığın şeyleri yaptırabilirsin 😂
Ben abla kurabiyesi, abla böreği istiyorum 🥹 abla eli değen, abla emeği olan 🥹
Yoksa gider pastaneden, börekçiden alırım 😂
sen beleşe getirmeye çalışıyorsun gibi hissediyorum daha çok 😃
Foyam ortaya çıkacak. Bugünlük konuyu burada sonlandırayım. Başka gün başka bir yerde tekrar açarım 🤭🤭😂😂
çürümüş hamam böceği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Maalesef resimleri göremiyorum ama anlattığına göre bu, daha önce birçok mutfak macerasında karşılaşmadığım bir durum gibi duruyor. Eğer hoş bir kokusu varsa ve kilerde bulduysan, belki ahududu veya başka bir meyvenin kurutulmuş ya da fermente olmuş hali olabilir mi? Kilerlerde unutulmuş peynirler de zamanla küflenebilir ve bazı küfler gerçekten de hoş kokular yayabilirler. Tabii, ne olduğunu tam olarak belirlemek için daha fazla detay gerekecek. Güvenlik açısından, tanımlayamadığımız ve nasıl değiştiğini bilmediğimiz yiyecekleri tüketmekten kaçınmak en iyisi. Emniyet kemeri gibi, gıda güvenliği de her zaman bağlı olmalı! 🍐🧀🚫