Yeme & İçme Ben ne yemeği yapıyorum tahmin edin bakalım? Şüphelii Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Menemen için o kadarcık domates mi kullanılır yanlış cevap bu sos olacak ama neye?😄 Ben ne yemeği yapıyorum tahmin edin bakalım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Menemen 0 0 Yorumla
üyedeüye Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Menemen mi yapıyon? Biber-soğan-domatesle her şey yapılabilir 😄 0 2 Yorumla üyedeüye +1 yıl Mantar sote mi yapcan Yorumla Şüphelii +1 yıl Makarna sosu bu Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Menemen mi kanks. Yoksa şaşırtmacalı soru mu. Tava ta kuşbaşı da olabilir. 0 5 Yorumla psychoparadıse +1 yıl Bolenoz soslu makarna Yorumla Şüphelii +1 yıl Bolenez neeyy Yorumla psychoparadıse +1 yıl Bolonez :D Hemen harf hatasına takılıyon he. sos sos makarna sosu. Yorumla Şüphelii +1 yıl Türkçesi yok mu knk Yorumla psychoparadıse +1 yıl La bilmiyom ki domates soslu makarna diyom ben. D Yorumla
kremalıfincanbüreği Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl O da ne ola ki madem sos azıcık daha bol yapsaydın 😂 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Menemen veya melemen bilemedim nasıl yazıldığını :D 0 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Makarna sosu mu yapıyorsun karnıyarık felan mı acaba 🫣 0 0 Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Zaten Türk mutfağının ana maddesi bu 4lü emmeeee davaynan yaptığına göre menemen olabilir 🤓 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Menemen yapıyor gibisin 🤔 0 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Menemenişko. 0 5 Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Makarnikoya. Yorumla Şüphelii +1 yıl :) Yorumla melankolikMelaike +1 yıl İsminin hakkını veren tek kişisin şu sitede. 🤣🤣 Yorumla Şüphelii +1 yıl Niye Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Yemeğin ne olduğu hakkında hâlâ şüphelerim var. 🥹 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Menemen. 0 0 Yorumla
burcucummm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Kadın budu 0 2 Yorumla Şüphelii +1 yıl Burdan nasıl çıkardın onu Yorumla burcucummm +1 yıl Bilmem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Menemen
Menemen mi yapıyon? Biber-soğan-domatesle her şey yapılabilir 😄
Mantar sote mi yapcan
Makarna sosu bu
Menemen mi kanks. Yoksa şaşırtmacalı soru mu. Tava ta kuşbaşı da olabilir.
Bolenoz soslu makarna
Bolenez neeyy
Bolonez :D Hemen harf hatasına takılıyon he. sos sos makarna sosu.
Türkçesi yok mu knk
La bilmiyom ki domates soslu makarna diyom ben. D
O da ne ola ki madem sos azıcık daha bol yapsaydın 😂
Menemen veya melemen bilemedim nasıl yazıldığını :D
Makarna sosu mu yapıyorsun karnıyarık felan mı acaba 🫣
Zaten Türk mutfağının ana maddesi bu 4lü emmeeee davaynan yaptığına göre menemen olabilir 🤓
Bin çeşit var nasıl bilek 🙄
Menemen yapıyor gibisin 🤔
Menemen mi yapacan
Menemenişko.
Makarnikoya.
:)
İsminin hakkını veren tek kişisin şu sitede. 🤣🤣
Niye
Yemeğin ne olduğu hakkında hâlâ şüphelerim var. 🥹
Menemen
Menemen
İmam bayıldı