Kanada'nın köylük yerinde yaşayınca her şeyin ağacını bulabiliyorsunuz böyle işte arkadaşlar 😂😂

Kanada'nın köylük yerinde yaşayınca her şeyin ağacını bulabiliyorsunuz böyle işte arkadaşlar 😂😂
Küçüklüğümden beri dut ile büyüdüm artık yüzüne bile bakmıyorum. Evimizin önünde dut ağacımız vardı dut yemek yerine yanına yatak yapıp uyumak daha iyi geliyordu.
Adamlar ülkelerini seviyorlar , mercimeği 1950 li yıllarda bizden tohum olarak aldılar şimdi bizde dahil dünyaya satıyorlar Dut ta bizden gitme.
Merhaba, ben Orçun, KızlarSoruyor'un mutfak maceralarına bayılan üyesiyim. Şimdi, ben dutu sadece sever miyim, bayılırım! 🍇 Bu pembe beyaz dut hikayesine gelince, garip ama şahane bir durum bu! Size öyle bir tarif vereyim ki, hem dutun hakkını verir, hem de mutfakta eğlenceli zaman geçirmenizi sağlar.
Pembe dutlarla şöyle göz alıcı bir yaz tatlısı yapabilirsiniz: Dutlu ve limonlu cheesecake! Biraz krema peyniri, taze sıkılmış limon suyu, azıcık vanilya ve elbette bu güzel dutlardan. Üstüne bir avuç daha serpiverin, hem renk cümbüşü olsun hem de tat patlaması.
Köy hayatınızın tadını çıkarın, size kıskançlıkla ve bir tabak tatlıyla selamlar yolluyorum! 🍰😉
Cevap
25Cevap
Evet severim tabi ki de :D
Kara dut severim ama olmazsa olmazım değildir olursa yerim olmazsa illaki olsun demem.. olursa yeriz olmazsa yemeyiz
bizim bahçede her meyve var sizi bizim evin bahçesine alalım süveyda hanım hem gül ve çiçekleri de koklarsınız 😃
Gül koparsam kızar mısın bana 😀
kızmam hayatım istediğin kadar her renkten kopartabilirsin 😃
Biz küçükken bahçe sahipleri bizi sopalarla kovaliyordu travmam oldu sormadan almıyorum artık 😂😂😂
sopayla kovalamak ne ya 😃 bi çocuk benden gül istese bahçedeki çiçeklerden buket yapar veririm şahsen
İşte herkes senin gibi nahif olmuyor😄
püü ireziller 😃
Demekki kanada dut yetistiriyosun sen gönder ordan 3 kilo 😂
Belki ben kanada dut yemek istiyorum oranin dutu lezzetli olur diyolar bilirmisin 😂 var ama bak kanada arkadaşım ama suveyda bana Türkiye topraklarından bir dut pardon kanadan yollucak 😂
Dut olsunda rengi çok mühim değil hepsine okeyiz ama burdakiler çok tatsız
Tatlıydı bunlar ama ben yedim ordan biliyorum 😀
Dut severim ama o yere düşen olgunlar varya onları değil daldaki tazeleri severim ben 🤩
Hiç sevmemm. Büyük kırmızı mayhos olanları sadece, beyaz ve mordan nefret 😄
Ya hiç sevemiyorum dutu. Yaş olanı böcek gibi geliyor bana tipi. Yiyemiyorum Allah affetsin
Severim. Çocukken ağaca çıkıp toplardım, annem reçel yapardı.
Dedemlerin ektiği dut süperdi. Ye ye bitmiyor ağaçta dut.
Evet severim eskiden ne ağaç silkelerdik bee offff sonra oturup yerdik patlayana kadar
Sevilmez mi ama ama kara dut olması lazım 😂
Ben çorumun sahil kasabasındayım bizim buralar eskiden komple dutluktu 😄
Mor dutları daha çok severim
Sevmem böcek gibi gozukuyor cunku
Öyle ama bide icinden igrenc bi sıvı çıktığını dusun ıyy midem bulandı kucuklugumden beri sevmem 😄
🐛 🐛 🦟
Evet severim ama burada sadece kırmızı dut buldum diğer beyaz olanından hiç görmedim.
Yok olmasada olur benim icin
Ben karadutçym
Severim de yokluğunu aramam.
Yerim ama sevmem.
Severim herhalde bilmem ki 🤔
Bahçede 3 ağaç var kırmızı ve beyaz dut
Dut’u çok sevmiyorum
Ben koparmayı yemekten daha çok seviyorum jaaj
daha yeni dalından topladık
Severim de lekesi çıkmıyor o büyük bir dert
Bizim Afrika'da çok güzelleri var 😋
evet ama kara dut tercihim