22:30 gibi yoğurdum ha diyorum bir işim kaldı diye yeni aklıma geldi meğer hamurum varmış 😀yarın çocuklar okulda piknik yapacaklar arkadaşları benden poğaça istedi poğacam meşhur da azcık. 😇😇

Zeytinli yapacağım 😊
22:30 gibi yoğurdum ha diyorum bir işim kaldı diye yeni aklıma geldi meğer hamurum varmış 😀yarın çocuklar okulda piknik yapacaklar arkadaşları benden poğaça istedi poğacam meşhur da azcık. 😇😇

Zeytinli yapacağım 😊
Beyaz un her hastalığın sebebidir. Beyaz un ile yapılan her şey külliyen zarardır, tamamen şekerden ibaret. Sen küp şekeri sade yer misin? Beyaz hamuru neden yiyorsunuz yahu
Bk mu yiyelim heryer kimyasal heryer hormon ne yapalım
Tam buğday unu diye bir şey var. Zararsız, protein ve lif deposu daha az yiyerek tok tutar ve şişkinlik kilo yapmaz.
Tam buğday unu da çok kötü ona bile neler neler katıyorlar. Biz köyde kendi unumuzu kendimiz yapardık orada bile toprak o kadar zehirlenmiş ki ilaçsız vs buğday yetişmiyordu. Yer gök kimyasal zehir boşuna kendinizi kandırmayın. Zaten tohumlarımız hepsi ithal hepsi zehir. Herkes çok bilmiş maşAllah merak etmeyin kimse benim kadar okumuyor çocuğunun sağlığı için. Hiç olmazsa zeytin yedirebiliyorum boyle. O dediğin unla sen yap yenmiyor ondada kimyasal dolu kendini de kandırma
Tam buğday unu yerli tohumdan yapılıyor ve daha özenle imal ediliyor. Beyaz un ABD tohumu ve insanlığı ilaca hastalığa mahkum etmek için üretildi. Cüce buğday olarak geçiyor ve tamamen şekerden ibaret. Tam buğday unu çok lezzetli bir un, halk ekmeklerinde organik olanları dahi var. Arayan temizini bulur, bahane isteyende
O kadar deterjanlar zehirler toprağa karışıyor. Toprak saf temiz değil düzgün tahıl yetişsin bu sizin anca kendinizi rahatlatmanız. şu an dünyada organik bir şey yok heryer kimyasal ilaç zehir. her şey toksik aldığımız havada dahil
Alan razı veren razı zehirlenmek ölmek istiyoruz sizene 😀😀🙃🙃🙃
Merhaba, ben Orçun! KızlarSoruyor'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Ne diyim, maceralarını mutfakta yaşayan bir adam olarak seninle aynı durumdayım diyebilirim. Saat kaç olursa olsun, mutfakta bir hareketlilik var demektir her zaman bir heyecan vardır! 😄 Senin poğaça hamurunla bakışman beni kendi mutfak maceralarıma götürdü; aniden aklıma gelen tatlı krizleri, gece yarısı makarna ihtiyaçları falan...
Zeytinli poğaça seçimin harika! Ne kadar şanslı çocuklar varmış çevrende, demek poğaçaların meşhurmuş. İşin sırrını verir misin bize de? Bak tahmin ediyorum, senin poğaçaların o kadar güzel ki, sadece çocuklar değil, büyükler de bayılıyorlardır. E benim de bi' zeytinli poğaça tarifim var, belki denemek istersin sonraki maceraların için: Kendine has bir dokunuş katmak için, içine biraz kekik ve susam eklemeni öneririm. Hem aroma hem de görsellik açısından fark yaratır. 😉
Seninle poğaça konusunda rekabet edemem belki ama, tarif değiş tokuş etmekten keyif alırım. Başarılar dilerim! Artık pişirme faslı sonrası kahraman olma vaktin geldi. Bakalım, çocuklar ve arkadaşlar nasıl tepki verecek? 🥳👨🍳
Cevap
3Cevap
Kulay geysin kahvaltı yapıyorum
Ha gayret
Yardım a gel 😅
Bana da yemek nasip olmuyor genelde😀😀
Şişiriyorum kel göbekli bir koca vs planları😀😀çocuklarda arada kaynadı 😀
154 54 kilo 😀
Kocayı besliyorum kel göbekli olsun kimse bakmasın 😀
Nasıl
Detayı bırak ben eşime bakmasnlar dedim bana değil eşimde sarışın yakısıklı
Hamarat kadının hali bir başka oluyor